Η εγκυμοσύνη της Μιράντας πλημμυρίζει με χαρά τους υπαλλήλους στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών. Η Αμαλία είναι συντετριμμένη αφού ο Ντίνος χάθηκε για πάντα.
Ο Πασχάλης βλέπει τυχαία τη Λιζέτα και σπεύδει να ενημερώσει τον Ντίνο. Η Λιζέτα καταθέτει στον Γιαμαλή ότι η Βικτώρια αγόρασε το παιδί και με βιτρίνα το βρεφοκομείο «Η Αγκάλη» έχει στήσει παραμάγαζο εμπορίας βρεφών. Ο Σωτήρης συλλαμβάνει τη Βικτώρια και την οδηγεί στο κρατητήριο. Ζητά τη βοήθεια του Δούβλη, που επισκέπτεται τη Λιζέτα και την εκβιάζει, ότι όταν θα έρθει η ώρα να φύγει στην Αμερική θα συλληφθεί για ψευδή κατάθεση. Αυτή, τρομοκρατημένη, εξαφανίζεται, γεγονός που φέρνει αναστάτωση στον Ντίνο καθώς την αναζητά.

Ο ‘Αγης κάνει πρόταση γάμου στην Πολυξένη. Αρχικά την απορρίπτει, καθώς δεν μπορεί να στηρίξει την ευτυχία της πάνω σε ένα παιδί που δεν Θα έχει πατέρα και τον προτρέπει να παντρευτεί τη Γεωργία. Η πρότασή του πέφτει στο κενό, καθώς η Γεωργία θέλει τον Πάρη. Στο σπίτι των Μπουραντάδων γιορτάζουν τους αρραβώνες του Άγη με την Πολυξένη, ενώ η Πιπίτσα μαθαίνει ότι η Γεωργία αρνήθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε ο Άγης και απελπίζεται.
Η ‘Ολγα ψάχνει να μάθει αν είναι μπλεγμένη η αδελφή της στην υπεξαίρεση των ακινήτων και ο Χριστόφορος τη βοηθά. Μαθαίνει από την τράπεζα ότι τα λεφτά και τα ακίνητα μεταφέρθηκαν από τον Αποστόλη στην εταιρία όπου φαίνεται το όνομα της αδελφής της. Η Όλγα αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από την αδελφή της, ενώ ο Χρηστίδης απειλεί ξανά ότι θα καταδώσει τη Βικτώρια.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA 

 

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Βρεττώ νεκρή; Κάνει απόπειρα αυτοκτονίας-Ο Γιώργης υπαίτιος!

Ίντερ: Ο viral χορός του Τσαλχάνογλου μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας (vid)

Έρωτας Φυγάς: Ο Στέφανος χαροπαλεύει εξαιτίας της Μαργέτας!