Ο κλοιός γύρω από τη Βικτώρια όλο και στενεύει στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών. Ο Χριστόφορος πλέον δεν της έχει καμία εμπιστοσύνη και ένα γεγovός που συμβαίνει τον βγάζει έξω από τα ρούχα του. Η Βικτώρια για άλλη μια φορά του βάζει φάρμακο μέσα στο ποτό, αλλά ο Χριστόφορος το αντιλαμβάνεται! Την ρωτάει αν προσπαθεί να τον δηλητηριάσει και εκείνη πάει φυσικά να τον βγάλει τρελό! Του λέει ότι απλά του έβαλε ένα ηρεμιστικό για να τον βοηθήσει να χαλαρώσει, όπως ισχυρίζεται δήθεν θιγμένη!

Ο Χριστόφορος κάνει άλλη μια προσπάθεια να της βάλει ξεκάθαρα όρια λέγοντάς της ότι είναι προτιμότερο να φύγει από το σπίτι!

Στο μεταξύ επιστρέφει η Λιζέτα από την Αμερική για να εκπληρώσει την υπόσχεση που είχε δώσει στον Ντίνο, ότι θα πάρει το παιδί με την προϋπόθεση να καταθέσει κατά της Βικτώριας Καρτεζίνη. Μόλις φτάνει η Λιζέτα πηγαίνει και βρίσκει τον Ντίνο. Του λέει ότι ήρθε για να καταθέσει για την Βικτώρια και ό,τι γνωρίζει για εκείνη αλλά δε θέλει να μπλέξει γιατί πρέπει να γυρίσει πίσω στην Ειρηνούλα.

Ο Ντίνος καλεί τον Γιαμαλή και 0 αστυνόμος με τη σειρά του μιλάει στη Λιζέτα και της ζητά να καταθέσει τα πάντα για το εμπόριο βρεφών, για τα χρήματα και για όλα όσα είδε και άκουσε στο ίδρυμα για την Κορτεζίνη γιατί θέλει να τη βάλει μέσα ισόβια. Επιπλέον της υπόσχεται προστασία και ότι δεν πρόκειται να την μπλέξει!

Ο Άγης στο μεταξύ μαθαίνει ποια είναι η βιολογική μητέρα της Αμαλίας και αποφασίζει να το κρατήσει κρυφό, ενώ την ίδια στιγμή στηρίζει με όλη του τη δύναμη την αδελφή του και της λέει ότι για να ξεχάσει το παρελθόν, θα πρέπει να φύγει από εκεί!

Η Αμαλία πείθεται να πάρει μια απόσταση. Την ίδια ώρα ο Αγης αποφασίζει να βάλει κι αυτός τη ζωή του σε μια τάξη και μιλάει με τον πατέρα του. Ο Χριστόφορος προτείνει στον Άγη να ξεκινήσει δουλειά στην τράπεζα και τον βάζει σε σκέψεις αλλά δεν αργεί να συμφωνήσει.

Λίγο αργότερα ο Αγης κάνει πρόταση γάμου στην Πολυξένη, μπροστά σε όλους στην οικογένεια. Φυσικά, η Αμαλία και ο Χριστόφορος χαίρονται, ενώ η Βικτώρια παθαίνει σοκ και καταρρέει.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σε μεγάλα μπλεξίματα-Παντρεύεται πάλι την Αρετή;

Ξέρει τι θέλει ο Ολυμπιακός;

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης κάνει φασαρία στον Γεράσιμο- Του ζητά να απομακρυνθεί από την Ελισάβετ