Ο Θανάσης στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, έχει βάλει στο στόχαστρο τη Μιράντα και ο κίνδυvoς για εκείνη γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος. Την περιμένει έξω από το σπίτι της και την απειλεί ότι θα πληρώσει πολύ ακριβά για ό,τι του έκανε και ορκίζεται να την καταστρέψει.
Η συνάντηση του Άγη με τη Γεωργία και τον Μάρκο παίρνει απρόοπτη τροπή καθώς ο Μάρκος δεν αφήνει περιθώρια στον Άγη να κάνει ό,τι θέλει: Του επισημαίνει ότι δεν θα τον αφήσει να την πληγώσει.

Την ίδια στιγμή εμφανίζεται ξαφνικά η Ντέπυ Βλαστού, η γυναίκα του Αριστείδη, που όπως φαίνεται είναι ένα πρόσωπο που μπορεί να βοηθήσει την έρευνα της δολοφονίας του Αριστείδη. Στο μεταξύ ο Χρηστίδης έχει βάλει εμπρός το σχέδιο εξόντωσης της Μιράντας και το πρώτο που κάνει είναι να ενημερώσει τον Ντίνο για το πραγματικό της όνομα που είναι Μαρία. Επιπλέον του λέει ότι έχει κάνει και αναμορφωτήριο.

Ο Ντίνος στην αρχή σοκάρεται αλλά δεν δείχνει να μη στηρίζει τη Μιράντα. Ενώ κάνει μπροστά στον Θανάση ότι είναι έξαλλος, μέσα του ξέρει ότι η Μιράντα χρειάζεται τη βοήθειά του.
Η Όλγα από την άλλη, ακούει παράξενους θορύβους από το δωμάτιο της Φρόσως και βρίσκεται μπροστά σε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη που θα τη σοκάρει πολύ… καθώς βλέπει τον άντρα της με την οικιακή βοηθό τη Φρόσω σε ερωτικές περιπτύξεις. Η ίδια φεύγει εκτός εαυτού!

Την ίδια στιγμή ο Ντίνος δεν προλαβαίνει να προειδοποιήσει τη Μιράντα για την καταγγελία εναντίον της και εκείνη έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες του νόμου, αφού εμφανίζεται η αστυνομία και τη συλλαμβάνει. Η Ντέπυ, κυριαρχημένη από φόβο μετά από τις απειλές του Χρηστίδη που της λέει ότι θα τη σκοτώσει αν μιλήσει, κάνει κινήσεις απελπισίας και αποφασίζει αυτή τη φορά να εξαφανιστεί μια και καλή. Στο μεταξύ ο Αγης, πληγωμένος από την προδοσία του πατέρα του και της θείας του, οδηγείται σε μονοπάτια που βλάπτουν και αυτόν αλλά κυρίως τους γύρω του, αφού γυρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ με διαφορετικές κοπέλες.

Την ίδια ώρα ο Αποστόλης στριμώχνεται άσχημα από την Όλγα. Του λέει ότι τον σιχαίνεται ενώ εκείνος προσπαθεί να την καθησυχάσει. Ωστόσο εκείνη δεν πείθεται κι αυτό είναι η αρχή του τέλους για τον γάμο τους.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ από τον ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ δεν ξεχνά την Αθηνά-Επιστρέφει για να φέρει το τέλος!

Πόσα ζητάει ο Καρυπίδης από Μαρινάκη – Αλαφούζο για τον παικταρά!

Η δική μας οικογένεια: Ο Ορέστης χτύπησε με τη μηχανή!