Η Ντέπυ στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών επιστρέφοντας στην Ελλάδα αμφιταλαντεύεται αν πρέπει ή όχι να πλησιάσει τον Ντίνο. Όμως οι
κινήσεις της του δημιουργούν για ακόμα μια φορά τεράστιο πρόβλημα, καθώς ζητάει να έχει δικαιώματα στην επιχείρηση αλλά και χρήματα. Παράλληλα η Πιπίτσα βάζει μπρος ένα νέο σχέδιο για να ρίξει τον Μάρκο και αρχίζει να του κάνει κόλπα, να του μιλάει γλυκά, να του κάνει τα χατίρια, κάτι που ο Μάρκος στην κυριολεξία σιχαίνεται. Ωστόσο η Πιπίτσα δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να ασκεί πίεση στον Μάρκο ώστε να γίνουν ξανά ζευγάρι. Όμως η στάση της δεν θα φέρει αποτέλεσμα. Αντίθετα θα απομακρύνει τον Μάρκο περισσότερο.

Η Όλγα στο μεταξύ κάνει τα πάντα για να δει και πάλι τον μοναχογιό της να είναι καλά. Ετσι προτείνει στον Πάρη να ξεκινήσει δουλειά. Όμως η αντίδρασή του την κάνει να το μετανιώσει, καθώς ο Πάρης γίνεται έξαλλος και ουρλιάζει στη μητέρα του. Η γυναίκα, στην κυριολεξία καταρρακωμένη, είναι στο σπίτι όταν ξαφνικά ακούει κάποιους παράξενους θορύβους από το δωμάτιο της Φρόσως της οικιακής τους βοηθού.

Χωρίς να χάσει χρόνο στη σειρά του ALPHA πηγαίνει να δει τι συμβαίνει και βρίσκεται μπροστά σε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη που θα τη σοκάρει πολύ! Βλέπει τον άντρα της με την υπηρέτριά της. Εκείνη του φωνάζει και φεύγει έξαλλη. Ο Αποστόλης στην κυριολεξία τα χάνει και αρχίζει τις δικαιολογίες στη γυναίκα του. Ότι παρεξήγησε τη στιγμή. Ωστόσο στριμώχνεται άσχημα από την Ολγα, που τον έχει δει στο δωμάτιο της Φρόσως με τα μάτια της και δεν πιστεύει λέξη από όσα της λέει… 0 Αποστόλης δεν την πείθει και αυτή είναιη αρχή του τέλους για τον γάμο τους.

Ο Παράδεισος τω Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Τα Νούμερα: Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Ρένα Μόρφη στο νέο επεισόδιο!

«Βόμβα» αποχώρησης Μαρσέλο!

Άγρια Γη: Στο νοσοκομείο ο Αλέξης- Η Όλγα σε κίνδυνο