Η Ντέπυ, το τελευταίο διάστημα, με τις πράξεις της στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, έχει καταφέρει να δημιουργήσει πολλούς εχθρούς και το τέλος της θα είναι δραματικό.Η κοπέλα βρίσκεται νεκρή στο σπίτι της και οι ύποπτοι για τον φόνο της είναι τέσσερις άντρες από το στενό της περιβάλλον.

Ο πρώτος είναι ο Αποστόλης, ο οποίος γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει πως η Ντέπυ συμμαχεί με την’Ολγα εναντίον του και πηγαίνει να λογαριαστεί μαζί της. Η συνάντηση αυτή εξελίσσεται σε έναν μεγάλο καβγά, όπου η κοπέλα, στην προσπάθειά της να αμυνθεί, επιτίθεται στον Αποστόλη. Τότε, του αφήνει γρατζουνιές σε εμφανές σημείο. Ο δεύτερος ύποπτος είναι ο Ντίνος, ο οποίος μαθαίνει ότι η Αμαλία στο γράμμα που του είχε γράψει, το οποίο είχε η Ντέπυ, του αποκάλυπτε πως την είχε βιάσει ο Πάρης. Ο Παπακώστας εξαγριώνεται, καθώς συνειδητοποιεί πως αν είχε διαβάσει εξαρχής το γράμμα τα πράγματα στη ζωή του θα ήταν διαφορετικά. ‘Ετσι, πάνω στον εκνευρισμό του, θολώνει και πηγαίνει να τη βρει.

Ο τρίτος είναι ο Άγης, ο οποίος τη συναντάει για να λογαριαστεί μια και καλή μαζί της. Ο νεαρός, πάνω στην ένταση, σπρώχνει την πρώην αγαπημένη του, η οποία χτυπάει το κεφάλι της. Την ίδια ώρα, ο Χριστόφορος πληροφορείται ότι ο γιος του βρίσκεται στο σπίτι της Ντέπυς και πηγαίνει εκεί.‘Οταν όμως φτάνει, βρίσκει την κοπέλα νεκρή! Ο άντρας σαστίζει και σκέφτεται πως ο Άγης τη σκότωσε. Με ψυχραιμία και μεγάλη προσοχή σκουπίζει τον χώρο, ώστε να μη βρεθούν τα δακτυλικά αποτυπώματα του γιου του!

Επιστρέφοντας στο σπίτι, προσπαθεί να ηρεμήσει τον Άγη, ο οποίος, όταν μαθαίνει πως η Ντέπυ είναι νεκρή, σοκάρεται. Σύντομα, ο θάνατος της γυναίκας γίνεται πρώτη είδηση στις εφημερίδες. ‘Ολοι τρομοκρατούνται και προσπαθούν να σκεφτούν ποιος μπορεί να είναι ο δολοφονοςτης, ενώ ο Γιαμμαλής ξεκινάει τις έρευνες για να εξιχνιάσειτο έγκλημα.

Εν τω μεταξύ, η’Ολγα παρατηρεί τις γρατζουνιές στο πρόσωπο του Αποστόλη και υποψιάζεται πως ίσως εκείνος να σκότωσε την Ντέπυ. Ο άντρας, όμως, επειδή φοβάται πως η’Ολγα θα τον καταγγείλει για τον φόνο της κοπέλας προβαίνει σε μία ακραία πράξη. Κλειδώνει στο σπίτι τη γυναίκα και τον Πάρη και τους κρατάει ομήρους.

Η ‘Ολγα και ο νεαρός ταράζονται και προσπαθούν να ξεφύγουν, αλλά μάταια. Στο σπίτι της οικογένειας Μπουραντά τώρα, επικρατεί πανικός και ο Χριστόφορος, πιστεύοντας πως ο Άγης σκότωσε την Ντέπυ, θέλει να τον προστατεύσει.’Ετσι, πηγαίνει στην Αστυνομία και παραδίνεται λέγοντας πως εκείνος δολοφόνησε την Ντέπυ. Ο Μπουραντάς συλλαμβάνεται, αλλά ο Άγης δεν θεωρεί δίκαιο αυτό που συνέβη και πηγαίνει και αυτός στις Αρχές και καταθέτει πως εκείνος τη σκότωσε. Πατέρας και γιος οδηγούνται στη φυλακή, ενώ η Βικτώρια και η Αμαλία κοντεύουν να τρελαθούν.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Μάρκος Σεφερλής: Χαμός με τα ονόματα που πέφτουν για την θέση του

«Δραστηριότητες για το Πάσχα»: Viral η λίστα που μοίρασε μια δασκάλα στους μαθητές της

Μιμή Ντενίση: Αυτή την εκπομπή θα παρουσιάζει