Ο Μάρκος Σεφερλής είναι γνωστό εδώ και αρκετό διάστημα πως δε θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν μετακομίζοντας στο ΣΚΑΪ. Τους λόγους για τους οποίους γίνεται αυτή η μετακόμιση στους έχουμε αναλύσει. Τι γίνεται όμως με το 5Χ5 που μένει ορφανό από παρουσίαση;

Σύμφωνα με τη RealNews που κυκλοφορεί, ο ΑΝΤ1 δε πρόκειται να βάλει στο συρτάρι το πρότζεκτ του 5Χ5 αλλά αντίθετα έχει ήδη αρχίσει την αναζήτηση νέου παρουσιαστή. Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι ήδη πολλά και περιέχουν και μερικές εκπλήξεις.

Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί ο Κρατερός Κατσούλης, ο Τόνι Σφήνος, ο Γιώργος Μητσικώστας και ο Μελέτης Ηλίας. Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά το Πάσχα με τις επαφές να μην έχουν αρχίσει ακόμη. Ένα ακόμη όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες είναι ο Σάββας Πούμπουρας.

Ο Μάρκος Σεφερλής όμως δεν είναι ο μόνος που ψάχνει αντικατάσταση καθώς την ίδια στιγμή και ο Χρήστος Φερεντίνος αποχωρεί του χρόνου ακολουθώντας την ίδια ακριβώς διαδρομή. Το «Deal» θα βρίσκεται επίσης στο πρόγραμμα του καναλιού του χρόνου και η αναζήτηση για νέο παρουσιαστή βρίσκεται επίσης σε εξέλιξη.

Όλες οι ειδήσεις

Dragons’ Den 2: Τέλος πασίγνωστος κριτής

Ξεκινά το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων – Πώς θα λειτουργήσουν τη Μεγάλη Εβδομάδα

Dragons’ Den: Τέλος όπως το ξέραμε από τον ANT1