Ολοι ανησυχούν στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, μήπως πράγματι τελικά ο Αποστόλης είναι ζωντανός, μετά τα αποτελέσματα του γραφολόγου ότι τα γράμματα στο σημειωματάριο είναι του Αποστόλη και μάλιστα γραμμένα πρόσφατα.

Την ίδια στιγμή, ο Σωτήρης κι ο Δημοσθένης επισκέπτονται το γραφείο του Σαρηγιάννη, στο οποίο εκείνη την ώρα βρίσκεται ο Αποστόλης που για μια ακόμα φορά προλαβαίνει να το σκάσει. Λίγο αργότερα φτάνει έξω από το σπίτι της Όλγας και κρύβεται με επικίνδυνες διαθέσεις.

Ο Αποστόλης συναντάει τη Δωροθέα κι εκείνη ταράζεται μιας και τον θεωρεί νεκρό. Ομως, στη συνέχεια ανακαλύπτει κάτι που μπορεί να τη βάλει σε θέση ισχύος. Συγκεκριμένα, της λέει κάτι σημαντικό για τον Χρήστο και στη συνέχεια, της προτείνει να τον εκβιάσει αφού πρώτα της δώσει ο ίδιος ο Αποστόλης τα χρήματα για να αγοράσει το πατρικό της σπίτι.

Λίγο αργότερα όμως, και ο Σίμος θα ζήσει τον απόλυτο εφιάλτη, καθώς βλέπει τον Αποστόλη ζωντανό και ζητά από τον Ρένο να τελειώσει τη δουλειά που άφησε στη μέση! Του λέει ότι ο Αποστόλης ζει άρα έκανε μισή δουλειά και του ζητά να τον «καθαρίσει».

Στο μεταξύ, ο Σίμος συναντάει τον Αποστόλη για να μάθει την αλήθεια, αλλά δεν δέχεται πως η Βικτώρια είναι πίσω από τα εγκλήματα, για τα όποια κατηγορείται ο Αποστόλης.

Παράλληλα, ο Αποστόλης αρνείται να του δώσει τα στοιχεία που έχει εναντίον του πατέρα του. Η συνάντηση αυτή αναστατώνει επιπλέον τον Σίμο, καθώς φαίνεται ότι η μητέρα του έχει συμφωνήσει με τον Αποστόλη ενάντια στη Βικτώρια προκειμένου να περάσει στα χέρια της το πατρικό της σπίτι.

Τέλος, η Βικτώρια μαθαίνει ότι ο Αποστόλης είναι ζωντανός και η ιατροδικαστική έρευνα αποδεικνύει ότι στη θέση του είχε θαφτεί ο Δούβλης και αυτό την κάνει να φοβάται ότι θα βρεθεί ξανά στη φυλακή.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Άγριος καβγάς-Ο Κανέλλος λέει στη Δαμιανή ότι ο Τζανής σκότωσε το μωρό!

F1: Lewis Hamilton o 8ος τίτλος δεν είναι το όριο

Αντώνης Καφετζόπουλος: Έτσι «ξεφτίλισε» την ΕΡΤ-Όσα είπε για το τέλος της σειράς που πρωταγωνιστεί