Τα χρέη του ζαχαροπλαστείου στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, πληρώνονται μυστικά στον Σαρηγιάννη από ένα πρόσωπο που θέλει να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του… Την ίδια στιγμή ο Φώτης εμφανίζεται μ’ ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο απ ό,τι τον έχουμε συνηθίσει μέχρι τώρα και κάνει μια κίνηση που δεν περίμενε η Μιράντα να συμβεί.

Στο μεταξύ 0 Πάρης φεύγει από το μαιευτήριο και αφήνει μόνη της τη Γεωργία, πριν ακόμα εκείνη μάθει την αλήθεια… Ωστόσο η Ολγα προσπαθεί
να τον κάνει να αλλάξει γνώμη και προς στιγμή ο Πάρης δείχνει να πείθεται.

Την ίδια ώρα ο Ντίνος και η Μιράντα καλούν τον Σίμο στο σπίτι τους για δείπνο. Κανένας από τους δύο όμως δεν μπορεί να φανταστεί τι έχει σκοπό να κάνει ο Σίμος κρυφά από αυτούς μέσα στο σπίτι τους… Ο Σίμος έχει βάλει σκοπό να τους διαλύσει και καταστρώνει ένα πολύ σατανικό σχέδιο. Αφού λοιπόν καταφέρνει να ανάψει φωτιές στο ζευγάρι, αρχίζει να κάνει τον καλό! Ωστόσο ήδη έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στη σχέση του ζευγαριού και παράλληλα έχει ένα μεγάλο όπλο για να πολεμήσει. Πλέον γνωρίζει την αλήθεια για τη Μιράντα και την Αμαλία.

Η Βικτώρια κείτεται αιμόφυρτη στο πάτωμα του γραφείου της, ενώ ο Άγης αναστατωμένος ανακοινώνει στην Αμαλία ότι πρέπει να εξαφανιστεί για λίγο καιρό από το σπίτι. Της ζητά να μην τον ψάξουν γιατί δεν πρέπει να τον βρει η αστυνομία! Εκείνη τρελαίνεται αλλά αυτός δεν της λέει ότι πιστεύει πως σκότωσε την Βικτώρια!

Λίγο πριν έχει εισβαλλει στο γραφείο της Βικτώριας εκτός εαυτού, καθώς έχει μάθει όλη την αλήθεια. Η Βικτώρια έλεγε ψέματα οτι ηταν έγκυος στον Αγη, θέλοντας να κρατήσει κοντά της τον Χριστόφορο, μετά τη δολοφονία της αδελφής της, προσποιήθηκε ότι ήταν έγκυος και αργότερα παρουσίασε τον Αγη, τον οποίο είχε πάρει από το ίδρυμα που διοικούσε. Ο Άγης μαθαίνει την αλήθεια και τρελαίνεται. Ετσι πηγαίνει να την αντιμετωπίσει και να τη βγάλει από τη μέση. Την τραυματίζει βαριά, αλλά δεν τη σκοτώνει. Ωστόσο φεύγει για να γλιτώσει τη σύλληψη!

 

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ελένη Τσολάκη: Βάζει τέλος σε Νάσο Γουμενίδη – Τι είπε για Μαγγίρα – Άγρια κόντρα

F1 Grand Prix του Κατάρ: Προπώληση εισιτηρίων.

Έρωτας Φυγάς: Το τέλος της Μαργέτας πλησιάζει-Η Ουρανία καλοβλέπει τη θέση της!