Η Αμαλία φαίνεται ότι είναι ικανοποιημένη από μια τέτοια εξέλιξη στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, καθώς και η ίδια λίγο πριν έκανε έρωτα με τον Ντίνο. Στο μεταξύ, όταν μιλάει γι’ αυτό με τον πατέρα της, ο Χριστόφορος της εξηγεί πως αυτό που προσπάθησε να κάνει, να φιλήσει τη Μιράντα, δεν ήταν τίποτε άλλο από μια στιγμή αδυναμίας.

Εκείνη έχοντας τύψεις και από αυτό που έκανε με τον Ντίνο, του απαντάει ανακουφισμένη ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να βρουν μια συντροφιά ο ένας στον άλλον, αλλά πριν τελειώσει τη φράση της, ο Χριστόφορος της λέει ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση γιατί η Μιράντα το έκοψε αμέσως.

Λίγο αργότερα ο Χριστόφορος εξομολογείται στη Μιράντα ότι η Στέλλα είπε στην Αμαλία για την προσπάθειά του να τη φιλήσει, ενώ η Αμαλία μόλις βλέπει τη μητέρα της επαναλαμβάνει όσα είπε και στον Χριστόφορο τονίζοντας ότι πράγματι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα αν έκανε σχέση με τον πατέρα της, αλλά η Μιράντα της ξεκαθαρίζει πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ ούτε με τον πατέρα της, ούτε με κανέναν άλλον άντρα.

Στο μεταξύ, η Στέλλα ζητάει από τον Χρήστο να τη βοηθήσει να βγάλουν από τη μέση τη Μιράντα γιατί θέλει να παντρευτεί τον Χριστόφορο και τη θεωρεί εμπόδιο. Ο Χρήστος βρίσκει πολύ ενδιαφέρουσα τη Στέλλα και της υπόσχεται ότι θα τη βοηθήσει, όχι γιατί τον απείλησε ότι θα πει ότι τον είδε να κρύβει τα πράγματα του Γιώργη, αλλά γιατί τη συμπάθησε και όντως την επομένη πηγαίνει στον «Παράδεισο» και βρίσκει τη Μιράντα. Την ίδια στιγμή όμως, η Μιράντα ανακοινώνει στον Χριστόφορο ότι αύριο θα επιστρέψει στη δουλειά και μετά από πίεση του εξομολογείται ότι δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον Ντίνο, αλλά τον παρακαλεί να μην πει τίποτα στην Αμαλία.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 27-3 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για την 4η ασυλία;

Κλαμπ Μπριζ: Παίκτης της συγκρούστηκε με το δοκάρι που κρατάει τα δίχτυα και έγινε viral! (vid)

Το Ναυάγιο: Θανάσιμη συνομωσία- Έρχεται η στιγμή της αποκάλυψης!