Η αγωνία για τον Μάκη κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο. Η Λίνα εναποθέτει τις ελπίδες της στον Παντελίδη, που όμως δεν έχει σκοπό να τον αφήσει να γλιτώσει τόσο εύκολα. Ο Στελής ενημερώνει τον Πέτρο ότι η μάνα του είναι στο νοσοκομείο και η επιστροφή στην Κρήτη είναι πλέον μονόδρομος γι’ αυτόν. Η Πολυξένη ανακαλύπτει ποιος πραγματικά είναι ο Δημήτρης και χάνει τον κόσμο κάτω από τα πόδια της. Η ένταση ανάμεσα στην Ειρήνη και τον Ιπποκράτη έχει χτυπήσει κόκκινο και αυτός βρίσκει έναν καινούργιο τρόπο να την απομακρύνει από τη δίκη και τον «Αντώνη». Προτείνει στον Στελή να την πάρει μαζί του στην Κρήτη για λίγες μέρες. Δεν γνωρίζει, όμως, ότι εκεί θα είναι και ο Πέτρος.

Ο Μιχάλης βασανίζεται από τις ενοχές και ο Παντελίδης βρίσκει ευκαιρία να του κάνει μια νέα πρόταση. Ο Γιώργης διώχνει για άλλη μια φορά την Αλίκη και εκείνη παίρνει μια παρακινδυνευμένη απόφαση.

Ο παπά-Γρηγόρης δεν καταφέρνει να βρει τα χρήματα για την εγχείρηση της Λαμπρινής και μόνο ένα θαύμα μπορεί να τη σώσει. Ή ο γιος τους που επιστρέφει κοντά τους. Μήπως είναι ώρα για τον Πέτρο να αποκαλυφθεί στους γονείς του;

Ο Ιπποκράτης είναι αποφασισμένος να μάθει τα πάντα για τον Αντώνη Καραδήμο, ενώ η Ειρήνη αποφασίζει να πάει μαζί με τον Στελή στην Κρήτη. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος προσπαθεί να δει τη μάνα του πριν την εγχείρηση της, χωρίς να γίνει αντιληπτός, αλλά ο Σταμάτης τον αναγνωρίζει. Θα αποκαλυφθεί ο Πέτρος στους δικούς του; Η Μαρία προσπαθεί να πείσει τον Μάκη πως η Λίνα δεν του ταιριάζει, εκείνος όμως διαφωνεί και της ετοιμάζει μια έκπληξη για να γνωριστούν καλύτερα. Η Πολυξένη ψάχνει να βρει απαντήσεις σε ερωτήματα που σκαλίζουν καλά κρυμμένα οικογενειακά μυστικά και ο Δημήτρης έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση. Η Μαριάννα συνειδητοποιεί πως η Ειρήνη σχετίζεται με τη Στέλλα και φοβάται ότι η θανάσιμη συνωμοσία της με τον Ιπποκράτη θα βγει στο φως. Η μεγάλη στιγμή για τον Πέτρο και τη Λαμπρινή έφτασε. Ο Πέτρος ξανασυναντάει τη μάνα του για πρώτη φορά μετά από μήνες.

 

Το Ναυάγιο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

J2US: Αυτούς επιστρατεύει μετά το τέλος της Άντζελας Δημητρίου

Ισπανία – Βραζιλία: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα!

Eurovision: Η αλλαγή στο televoting που ανατρέπει τα πάντα