Ο Αποστόλης και ο Σωτήρης, λόγω της Ολγας στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών είναι ορκισμένοι εχθροί. Τα πράγματα όμως από τη μια στιγμή στην άλλη ανατρέπονται. Ο Σωτήρης είναι ο μόνος που πιστεύει ότι ο Αποστόλης δεν είναι ο δολοφόνος όλων αυτών που του καταλογίζουν και του κάνει μια πρόταση που θα αλλάξει τα δεδομένα.
Η υπόθεση του Χρηστίδη γίνεται όλο και πιο περίπλοκη μετά την κατάθεσή του. Η κάθε πλευρά υποστηρίζει τον εαυτό της ρίχνοντας το φταίξιμο στην άλλη, δημιουργώντας αμφιβολίες σε όλους για το ποιος λέει την αλήθεια και ποιος ψέματα… Ο Αποστόλης δεν κατηγορείται μόνο για τη δολοφονία του Αριστείδη, αλλά και για τις δολοφονίες των αστυνομικών. Ο ίδιος φυσικά αρνείται τα πάντα και κατηγορεί τη Βικτώρια. Την ίδια στιγμή, ο Γιαμαλής είναι σίγουρος ότι πίσω από όλα βρίσκεται η Βικτώρια και αφήνει πίσω τον εγωισμό του αλλά και το συμφέρον του, που είναι να μείνει στη φυλακή ο Βασιλείου, και του κάνει μια πρόταση.

Ο Γιαμαλής λέει ότι γνωρίζει ότι όλα τα έχει κάνει η Κορτεζίνη, αλλά δεν μπορεί να κάνω τίποτα από τη θέση που είναι και ο Αποστόλης τον ακούει
με ενδιαφέρον τι ακριβώς θέλει από εκείνον! Τότε του ζητάει να συμμαχήσουν να αποσύρει τη μήνυση που του έχει κανει για μοιχεία, για να μπορέσει να ξαναπάρει τη θέση του και αναλαμβάνει να τον βγάλει αθώο. Ο Αποστόλης συμφωνεί να το κάνει. Αυτή η ανέλπιστη συνεργασία του Αποστόλη με τον Σωτήρη μαθαίνεται και δημιουργεί μεγάλη ταραχή στη Βικτώρια, η οποία δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια. Αμέσως μιλάει με τον Δούβλη και του ζητάει να κάνει ό,τι μπορεί για να εξαφανίσει τον αστυνόμο Σωτήρη Γιαμαλή! Ταυτόχρονα όμως ο Σωτήρης εκμυστηρεύεται στην Ολγα, με την οποία έχουν έρθει ακόμα πιο κοντά!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA