Ο Αποστόλης στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, θεωρεί ότι η Όλγα θα πει στον αστυνόμο Γιαμαλή για τη σχέση του με την  Ντέπυ ενώ ο Χρηστίδης ετοιμάζεται να καταστρέψει τη Βικτώρια.

Την ίδια ώρα οι Μπουραντάδες περνούν μία από τις πιο δύσκολες περιόδους που έζησαν ποτέ ενώ η Βικτώρια προσπαθεί να ελιχθεί στην τεταμένη κατάσταση με κάθε τρόπο προκειμένου να προστατεύσει τον Άγη!

Στο σπίτι των Βασιλείου η επικίνδυνα κλιμακούμενη ένταση κορυφώνεται όταν ο Αποστόλης προβαίνει σε μία πράξη εις βάρος της Όλγας που όμοιά της δεν έχει επιχειρήσει στο παρελθόν! Φοβούμενος ότι ο Πάρης και η Όλγα θα τον καταδώσουν, τους κλειδώνει μέσα στο σπίτι και τους κρατά ομήρους! Ο Πάρης ανήσυχος σπεύδει να βοηθήσει τη μητέρα του, αλλά η αμείλικτη στάση του πατέρα του τον αναγκάζει να βγει εκτός ορίων και ορμάει νο τον χτυπήσει! Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια!

Παράλληλα, οι νέες πληροφορίες που ήρθαν στο προσκήνιο Θέτουν στον Ντίνο ένα παράξενο δίλημμα, το οποίο θολώνει κάποιες σημαντικές αποφόσεις που είχε λάβει για τη ζωή του, ενώ από την άλλη η Μιράντα παίρνει μια καθοριστική απόφαση για τον δεσμό της με τον Ντίνο και με πόνο καρδιάς αποφασίζει να τον εγκαταλείψει.

Την ίδια ώρα ο Βύρωνας λέει στον Ντίνο ότι μπορεί να θεωρηθεί κι αυτός ύποπτος και να κληθεί να καταθέσει, ενώ ο φόνος της Ντέπυς έχει διεγείρει πολλά ερωτήματα για τον δολοφόνο της και ταυτόχρονα έχει φέρει τη διάλυση στο σπίτι των Μπουραντάδων..

Από την άλλη, τα πράγματα στο σπίτι των Βασιλείου έχουν αγριέψει πολύ και η κατάσταση δείχνει να έχει ξεφύγει ακόμα και από τα χέρια των πιο ψύχραιμων, καθώς η Ολγα και ο Πάρης συνεχίζουν να βρίσκονται φυλακισμένοι, υπό την απειλή του Αποστόλη…

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

ΑΝΤ1: Σειρά αποκάλυψη με την Μαρία Καβογιάννη-Ένα ταξίδι μετά και πέρα από το θάνατο!

O Μητσοτάκης άφησε το παντελόνι του ξεκούμπωτο επίτηδες;

Η Γη της Ελιάς: Νεκρός ο Άρης-Τον βρίσκουν κρεμασμένο στο κελί του!