Πέφτει η «αυλαία» για το σήριαλ «Αυτή η νύχτα μένει» που βλέπουμε φέτος από τον ALPHA.  Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Rel News, το κανάλι αποφάσισε οριστικά να προχωρήσει  σε φινάλε.

Αρχικά στους ιθύνοντες τον «ALPHA» υπήρχαν σκέψεις για συνέχιση της προβολής της σειράς και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Μια σειρά που έχουμε δει πως αναβιώνει την ατμόσφαιρα των μπουζουκιιών της δεκαετίας του ’80.

Εν τέλει οι άνθρωποι του σταθμού αποφάσισαν να το σήριαλ «Αυτή η νύχτα μένει» να τερματιστεί με το τέλος της τρέχουσας τηλεοπτικής περιόδου. Κι αυτό διότι ο ALPHA βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις για μια νέα σειρά που θα πάρει τη θέση της «Νύχτας» στο καθημερινό πρόγραμμα. Και η οποία θα προβάλλεται μετά τη σειρά «Σασμός» στις 22:30.

Τη διάδοχη σειρά αναμένεται να αναλάβει και πάλι ο τηλεοπτικής παραγωγός Διονύσης Παναγιωτάκης που «έτρεξε» και το «Αυτή η νύχτα μένει».

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η όμορφη «παρέα» των Μπισμπίκη, Στάνκογλου, Μαυρομάτης και Τσορτσέκη που κέρδισε σημαντική θέση στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού μας «αποχαιρετά» το προσεχές καλοκαρί.

Όλες οι ειδήσεις

Χρήστος Λούλης: Αυτόν τον άνθρωπο απεχθάνομαι περισσότερο

Survivor All Star: Σκάει βόμβα – Οικειοθελής αποχώρηση παίκτη

Τραγωδία στα Τέμπη – «Βόμβα»: Υπήρχε και δεύτερος σταθμάρχης και εγκατέλειψε τη θέση του! (vid)