Ο Αποστόλης στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, νιώθοντας να απειλείται απ τη Φρόσω, η οποία έχει ακούσει ότι έχει νόθο γιο και έχει ζητήσει να ομολογήσει στην Όλγα ότι προσπάθησε να βιάσει την Πολυξένη, καταστρώνει ένα ανήθικο σχέδιο εις βάρος της, προκειμένου να την απαξιώσει στα μάτια της Όλγας.

Η Βικτώρια μαθαίνει ότι η Λιζέτα επέστρεψε το παιδί στο βρεφοκομείο και εξαφανίστηκε. Αν και ταράζεται, δεν σταματά να δρα στο παρασκήνιο, ώστε να βοηθήσει τους συνεργούς της. Ο Πασχάλης αποκαλύπτει στον Ντίνο την τρομερή αλήθεια για το πανούργο σχέδιο της Λιζέτας. Η Ειρηνούλα είναι παιδί που «δανείστηκε» από το βρεφοκομείο και όχι δικό του! Ο Ντίνος αυτή την αποκάλυψη αποφασίζει να τη μοιραστεί με τη Μιράντα.

Ο Αποστόλης στριμώχνεται άσχημα από την Όλγα και τον Πάρη για τη διαχείριση της περιουσίας. Μια μεγάλη αποκάλυψη συγκλονίζει τη Ζηνοβία και η “Ολγα, για πρώτη φορά, θα προδώσει τον Αποστόλη, τον οποίο η Ειρήνη αναγκάζει να οργανώσει ένα σχέδιο για να προστατευτεί από την ίδια. Η Ειρήνη πριν από χρόνια διατηρούσε παράνομη σχέση με τον Αποστόλη και είχε μείνει έγκυος στο δολοφονημένο Αριστείδη. Ο Αποστόλης κανόνισε να της πουν ότι το νεογέννητο πέθανε, αλλά αυτό είχε δοθεί στο βρεφοκομείο για υιοθεσία. Ο Αριστείδης και ο Ντίνος είναι ετεροθαλή αδέλφια! Μόνο που η Ειρήνη τρέμει να αποκαλύψει την αλήθεια στον Ντίνο. Ο Αποστόλης, για να δικαιολογήσει την εμφάνιση της Ειρήνης στην ‘Ολγα, της λέει ότι αυτός είναι ο τοκογλύφος και όχι ο Ζήσης, και η Ειρήνη έχασε εξαιτίας του το σπίτι της. Ο Μάρκος μαθαίνει κάτι που τον διαλύει ψυχολογικά και κάνει μια αποκάλυψη στα παιδιά του.

Ο Ντίνος και η Μιράντα αγωνιούν για τις εξελίξεις σχετικά με τη Λιζέτα, την ώρα που ο Γιαμαλής καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να βοηθήσει. Παράλληλα, μια ανακάλυψη της Φρόσως θα φέρει τα πάνω κάτω στα σχέδια του Αποστόλη, όμως η ‘Ολγα, παρά τις ανατροπές, δείχνει να έχει διαμορφώσει ήδη άποψη για τα πράγματα.

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Δήμητρα Ματσούκα: Με αυτές τις σειρές επιστρέφει στη τηλεόραση

Παναθηναϊκός: Επιτέλους βλέπει λύσεις ο Γιοβάνοβιτς! Αυτοί είναι οι λόγοι!

Fame Story: Όλα στον αέρα για το νέο talent show του Κοκλωνη