Η Ολγα με τον Πάρη περνούν πολύ δύσκολες ώρες στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών. Εκτός ότι πιστεύουν ότι ο Αποστόλης είναι νεκρός, βρίσκονται και σε πολύ κακή οικονομική κατάσταση και η μόνη που θεωρούν ότι μπορεί να τους σώσει είναι η Δωροθέα, η αδελφή της Όλγας.

Τα γυρίσματα του νέου β’ κύκλου αρχίζουν αυτή την εβδομάδα και όπως θα δούμε από τον Σεπτέμβριο, αρκετά νέα πρόσωπα θα μπουν στον «Παράδεισο των κυριών».

Ενα από αυτά, θα είναι η Δωροθέα, η αδελφή της Ολγας, με την οποία την έχουμε ακούσει να μιλάνε μόνο στο τηλέφωνο. Η Ολγα, μετά από όλα όσα αντιμετωπίζει, θα ζητήσει τη βοήθεια της αδελφής της, καθώς έχει πολλά λεφτά και ζει στην Αυστρία με τον πλούσιο σύζυγό της. Ετσι η Δωροθέα θα βρει την ευκαιρία που έψαχνε τόσο καιρό για εκδικηθεί την Ολγα, για κάτι που δεν φταίει. Μέσα από τα νέα επεισόδια θα ξεδιπλωθεί το παρελθόν της Δωροθέας η οποία ήταν το «μαύρο πρόβατο» για τους γονείς της. Μάλιστα ο πατέρα της την αποκλήρωσε και άφησε τα πάντα στην Ολγα. Η Δωροθέα πικραμένη και θυμωμένη, φεύγει από την Ελλάδα, χωρίς ποτέ να δείξει ότι κρατάει κακία στην Ολγα, η οποία επίσης δεν πιστεύει ότι η αδελφή της έχει πρόβλημα μαζί της. Η Όλγα όμως θα πληρώσει τις επιλογές του πατέρα της, καθώς η Δωροθέα ενώ θα της δείχνει το καλό της πρόσωπο, θα κινείται πίσω από την πλάτη της υποχθόνια, με σκοπό να την εκδικηθεί.

Ο μόνος που ξέρει τα πάντα στη σειρά του ALPHA είναι ο Αποστόλης, ο οποίος την είχε ήδη εκβιάσει μια φορά λέγοντάς της ότι η αδερφή της θα τα μάθει όλα όταν της είχε ζητήσει να του επιστρέψει την περιουσία της γυναίκας του.

Η Δωροθέα επιστρέφει λοιπόν στην Ελλάδα με πρόσχημα να βοηθήσει την αδελφή της, αλλά μόνο καλές προθέσεις δεν έχει, κάτι που θ αργήσει πολύ να ανακαλύψει η Όλγα.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε απόσπασμα του τελευταίου επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Καρφιά Βασάλου για Μαριαλένα-Δεν αξίζει τη νίκη-Με απογοήτευσε!

Η Ουνιόν θέλει τον Τζολάκη από τον Ολυμπιακό!

Τέλος η Γη της Ελιάς: Πώς θα εξελιχθεί η σειρά