Ο Αποστόλης στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, έχει αποφυλακιστεί και αναγκάζει την Όλγα να τον δεχτεί στο σπίτι. Την παρακαλεί να ξαναγίνουν κανονική οικογένεια, να ξεχάσουν ό,τι έχει συμβεί και να της δώσει πίσω όσα της ανήκουν, όπως ισχυρίζεται στην πρώην γυναίκα του η οποία δεν έχει άλλη επιλογή.

Ωστόσο, τόσο ο Πάρης όσο και η Γεωργία δυσανασχετούν, φοβούμενοι ότι ο Αποστόλης θα τους χαλάσει την ηρεμία. Μάλιστα η Όλγα ενημερώνει τον Σωτήρη λέγοντάς του ότι θα είναι μόνο για λίγο, τουλάχιστον μέχρι να καταφέρει να πάρει πίσω την περιουσία της και μετά θα πάρει διαζύγιο.

Μπορεί εκείνη να προσπαθεί να τον καθησυχάσει, αλλά κι αυτός έχει τις αντιρρήσεις του. Θεωρεί ότι δεν είναι καλή ιδέα αφού θα μπορούσαν να πετύχουν τα πάντα με τον νόμο γιατί έχει το δίκιο με το μέρος της…

Την ίδια στιγμή ο Μεμάς βρίσκει μια δουλειά στη Γερμανία αφού εδώ βλέπει πως δεν υπάρχει μέλλον. Τη δουλειά του την κανόνισε ένας φίλος του όπως λέει στη Σύρμω αλλά εκείνη είναι κάθετη. Του λέει ότι δεν έχει να πάει πουθενά και θα μείνει εδώ όπως όλοι και θα δουλέψει γιατί του το… απαγορεύει!

Στο μεταξύ ο Μάρκος αμφιβάλλει για τον αρραβώνα της κόρης του λέγοντάς της ότι δεν ξέρει αν κάνει το σωστό! Της λέει ότι φοβάται μην το μετανιώσει ενώ η Πιπίτσα χάνει τον αρχικό ενθουσιασμό της όταν μαθαίνει ότι έχει χάσει όλη του την περιουσία…

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Η Βρεττώ φέρνει το τέλος-Τρόμος για τον Γιώργη-Σκοτεινό το μέλλον της Ζέτας

Λίβερπουλ: Έγινε η αρχή με Μακ Άλιστερ – Ποιους παίρνει μετά

Ο Παράδεισος των Κυριών: Διπλό «χαστούκι» για την Αμαλία