Ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, φαίνεται ότι βγήκε έτοιμος να τα ισοπεδώσει όλα και να μην αφήσει κανένα σύννεφο να υπάρχει πάνω από το όνομά του!

Έτσι, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας και την Φαίη Σκορδά, η Μαριαλένα δεν είναι σε αυτούς που ο ίδιος επιθυμεί να κερδίσει μιας και όπως λένε οι αριθμοί, ο Σάκης και η Σταυρούλα είναι οι παίκτες που είναι οι καλύτεροι σε επιδόσεις.

Μάλιστα, ο γυμναστής τόνισε ότι δεν θα ήθελε τη Μαριαλένα για νικήτρια γιατί εφόσον έχει το αγόρι της, έχει ένα μικρό προβάδισμα στο θέμα της διαβίωσης αφού έχει μέσα στο παιχνίδι έναν δικό της άνθρωπο.

Επιπλέον εξήγησε τους λόγους για τους οποίους απογοήτευτηκε απ΄τη Μαριαλένα αφού όπως είπε εκείνη τον έβαλε στην ίδια ζυγαριά με την Μελίνα και επέλεξε την Κύπρια παίκτρια μόνο και μόνο για να προστατεύσει τον εαυτό της για την ασυλία.

Να θυμίσουμε ότι ο πρώην παίκτης που γύρισε πρόσφατα από τον Άγιο Δομίνικο είχε πει τότε για την ψήφο της Μαριαλένας:

«Δεν με ενοχλήσε που βγήκα υποψήφιος, αλλά με στεναχώρησε. Με στεναχώρησε η ψήφος της Μαριαλένας. Έχω αντιληφθεί ότι μετά τη Νέα Υόρκη, μια νέα φιλία γεννήθηκε. Εδώ θα γελάσετε πολύ. Η Μαριαλένα με τη Μελίνα έγιναν φίλες και ξαφνικά, έγιναν αχώριστες. Εδώ μιλάμε για αστειότητες», δήλωσε χαρακτηριστικά.


«Η ψήφος της Μαριαλένας υποδηλώνει φόβο και συμφέρον. Αντί να πάει με το συναίσθημα και να πει ότι είμαι φίλος της, είπε να πάει με τη μάζα, ώστε αν χάσουμε την ασυλία, να ψηφίσουμε τη Μελίνα. Άρα γλιτώνουμε τον ποπό μου», συμπλήρωσε.

 

Survivor: Δείτε το απόσπασμα