Νίκος Ζερβός: Κι εγώ έχω σκεφτεί να καρυδώσω γυναίκα. Ο γνωστός σκηνοθέτης συνεχίζει το μισογυνίστικο παραλήρημα των τελευταίων ημερών. Έτσι, μετά τις αδιανόητες δηλώσεις του wannabe famous Κωνσταντίνου Τζούμα, με τον οποίο είναι και συνεργάτες, μίλησε στο Αυτό Είναι Σαββατοκύριακο για τις δηλώσεις του ηθοποιού που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.. Ο Νίκος Ζερβός τόνισε πως είναι άψογος συνεργάτης και πως πάντα είχε αυτό το κυνικό χιούμορ.

Νίκος Ζερβός- Είναι αστείο

«Είναι δυνατόν ποτέ ένας σαν τον Τζούμα ή εγώ να πούμε ότι πρέπει να σκοτώνουμε τις γυναίκες; Είναι γελοίο, δεν στέκεται… Καταλαβαίνω τι λέτε αλλά ο Τζούμας είναι ο Τζούμας, τον ξέρουμε τόσα χρόνια κι από το ραδιόφωνο και τις ταινίες. Είπε κάτι αρκετά ακραίο αλλά θεωρώ αστείο να πιστέψει κανείς ότι εννοούσε ότι πρέπει να σκοτώνουμε τις γυναίκες» είπε αρχικά ο Νίκος Ζερβός.

Ζερβός

«Αρχίζει να αγριεύει το πράγμα… Μπορώ να πω και εγώ κάτι ακραίο; Και εγώ μπορεί να έχω σκεφτεί όταν με πρήζει μια γυναίκα να την καρυδώσω αλλά είναι σκέψη, δε σημαίνει ότι την σκοτώνω.  Είναι στα πλαίσια καλαμπουριού. Γιατί να μην τα λέμε αυτά, επειδή είναι politically correct; » κατέληξε ο Νίκος Ζερβός.

Κωνσταντίνος Τζούμας: Έχω κακής ποιότητας χιούμορ

Ο  ηθοποιός δήλωσε στο Open:

«Ήρθε ένας νεαρός στο Φίλιον να μου πάρει συνέντευξη. Αντί να με προστατεύσει -γιατί ούτε ραδιόφωνο κάνω, ούτε social media κάνω- και να μου πει «Κύριε Τζούμα, είπατε αυτό. Στην εποχή μας αυτό το πράγμα κάτι σημαίνει, μήπως να το παραβλέψουμε;»…Ο δημοσιογράφος με πήρε τηλέφωνο και ήρθε στο Φίλιον και με βρήκε. Εκεί έχω αναπτύξει έναν δικό μου κόσμο με τους σερβιτόρους, με τους πελάτες.

Περίμενα, λοιπόν, να μου πει «Κύριε Τζούμα, είστε σίγουρος για αυτές τις δηλώσεις;». Με εξέθεσε, ότι εγώ το χιούμορ που έχω είναι ιδιότυπο και κακής ποιότητος. Δεν εννοούσα αυτό σε καμία περίπτωση. Περίμενα απλώς λίγη ευγένεια ψυχής».