Κωνσταντίνος Τζούμας ο… κωλοτούμπας: Η δήλωση του Κωνσταντίνου Τζούμα σε τηλεοπτική του συνέντευξη κατάφερε να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός είχε πει χαρακτηριστικά: «Η φλυαρία των γυναικών οφείλεται για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα».

Ωστόσο σήμερα σε νέες δηλώσεις ο Κωσταντίνος Τζούμας είπε για το θέμα που έχει δημιουργηθεί πως ο δημοσιογράφος που του πήρε τη συνέντευξη έπρεπε να τον προστατεύσει.

 

Κωνσταντίνος Τζούμας: Έχω κακής ποιότητας χιούμορ

Ο  ηθοποιός δήλωσε στο Open:

«Ήρθε ένας νεαρός στο Φίλιον να μου πάρει συνέντευξη. Αντί να με προστατεύσει -γιατί ούτε ραδιόφωνο κάνω, ούτε social media κάνω- και να μου πει «Κύριε Τζούμα, είπατε αυτό. Στην εποχή μας αυτό το πράγμα κάτι σημαίνει, μήπως να το παραβλέψουμε;»…Ο δημοσιογράφος με πήρε τηλέφωνο και ήρθε στο Φίλιον και με βρήκε. Εκεί έχω αναπτύξει έναν δικό μου κόσμο με τους σερβιτόρους, με τους πελάτες.

Περίμενα, λοιπόν, να μου πει «Κύριε Τζούμα, είστε σίγουρος για αυτές τις δηλώσεις;». Με εξέθεσε, ότι εγώ το χιούμορ που έχω είναι ιδιότυπο και κακής ποιότητος. Δεν εννοούσα αυτό σε καμία περίπτωση. Περίμενα απλώς λίγη ευγένεια ψυχής».

Στη συνέχεια, σχολίασε την τοποθέτηση του πατέρα της Κωνσταντίνας, που δολοφονήθηκε στη Μακρυνίτσα, . Ο πατέρας της Κωνσταντίνας είπε:  «Τα λόγια του κ. Τζούμα προσβάλουν εμένα, την κόρη μου κι όλα τα θύματα των γυναικοκτονιών. Αυτό και τίποτα άλλο. Ο συγχωρεμένος ο πεθερός μου μού έμαθε ότι πρέπει να μετράμε τις κουβέντες μας και ακολουθώ το παράδειγμά του. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερα για αυτό που ξεστόμισε ο συγκεκριμένος κύριος».

Ο ηθοποιός σημείωσε: «Συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Έχει δίκιο ο πατέρας της κοπέλας».