Ο δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης συνεχίζει να μας… αποκαλύπτει συμπεριφορές που πραγματικά δεν γνωρίζαμε ότι είχε. Αφορμή η σημερινή τηλεφωνική του παρουσία στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη.

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο Άρης έχασε στις αποστολές και θα έπρεπε να κάνει ό,τι του ζητήσει η παραγωγή η οποία και αποφάσισε να τηλεφωνήσει στον Νίκο Μάνεση και να του πει τι ακριβώς παρακολουθούσε το πρωί του Σαββάτου.

Ο δημοσιογράφος αρχικά παραδέχθηκε ότι δε γνωρίζει τον συνάδελφό του στον ALPHA, επί προσωπικού παρά μόνο από την τηλεόραση. Ωστόσο ο ίδιος μίλησε πάρα πολύ ευγενικά και παραθέτουμε τον διάλογο μεταξύ των δύο. Αφού του συστήθηκε ο κ. Καβατζίκης, ο Μάνεσης είπε:

Ν. Μ. Αν με παίρνετε να κάνω δηλώσεις, δηλώσεις κάνω μόνο μέσα από την εκπομπή μου.

Α. Κ. Βρισκόμαστε στον αέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη

Ν. Μ. «Θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι με αιφνιδιάζετε, δεν επιθυμώ να είμαι στον αέρα καμίας εκπομπής κ. Καβατζίκη. Ό,τι έχω να πω, θα μου επιτρέπετε να το λέω μέσα από την εκπομπή μου. Δεν μπορείτε να με βγάζετε στον αέρα χωρίς την έγκρισή μου. Αυτή τη στιγμή αν ρωτήσετε τον νομικό εκπρόσωπο του Mega, αντιλαμβάνεστε ότι υποπίπτετε σε ένα νομικό αδίκημα. Δεν επιθυμώ να μιλήσω δημοσίως.

Κάνετε απρέπεια, με βγάζετε στον αέρα και κακώς απάντησα. Τέτοιου επιπέδου δημοσιογραφία δεν κάνω.»

Σιγά κύριε Μάνεση μην καλέσετε και τον Άρειο Πάγο επειδή δε θέλετε να κάνετε τέτοιου επιπέδου δημοσιογραφία. Αφήστε που αυτό το καταλάβαμε ήδη όταν εμπαίξατε το τηλεοπτικό σας κοινό λέγοντας ότι θα βγείτε σε σύνταξη (ξέρετε αυτό για τη φοράδα, μην  το επαναλάβουμε) προκειμένου να τσιμπήσετε νούμερα.

Όχι λοιπόν σε μαθήματα τέτοιου είδους σε δημοσιογράφους που μόνο ευγένεια έχουν να επιδείξουν σαν τον κ. Άρη Καβατζίκη. Κάποιος άλλος εκτέθηκε σήμερα…

Δείτε το βίντεο με τον κ. Μάνεση και τον κ. Καβατζίκη

 

Όλες οι ειδήσεις

Ράδιο Αρβύλα: Στον αέρα το πρώτο trailer χωρίς κανένα στοιχείο

Καιρός – Αρναούτογλου: ΠΤΩΣΗ στη θερμοκρασία! – Οι Βοριάδες που αλλάζουν το σκηνικό – Που θα φτάσει ο υδράργυρος!

Όλοι μαζί και ο Μάνεσης μόνος του: Τα κόλπα που δεν έπιασαν και οι καταγγελίες κατόπιν εορτής-Ποιος φοβάται την AGB;