Οι Ράδιο Αρβύλα θα επιστρέψουν και αυτό είναι το μόνο… σίγουρο! Άλλωστε το νέο teaser είναι ήδη στον «αέρα» προκειμένου να προαναγγείλει την παρέα του Αντώνη Κανάκη, του Γιάννη Σερβετάλη και του Χρήστου Κιούση οι οποίοι για μία ακόμα χρονιά θα μας κρατήσουν συντροφιά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1.

Όμως κανείς δεν ξέρει το πότε. Καμία ημερομηνία, κανένας… γρίφος, κάτι που να προμηνύει αυτό που έρχεται. Και βέβαια, αυτό δεν έγινε γνωστό όχι γιατί θέλουν να το κρατήσουν μυστικό προκειμένου να κάνουν… εντύπωση αλλά πολύ απλά γιατί ούτε και οι ίδιοι δεν γνωρίζουν πότε θα μπορέσουμε να τους δούμε ζωντανά από το στούντιό τους στη Θεσσαλονίκη.

Η εκπομπή σάτιρας θα προβάλλεται και πάλι στη ζώνη 8-9 κάθε βράδυ μετά το δελτίο ειδήσεων και μάλιστα κάπου μέσα στον Νοέμβριο, όμως για ημέρα ούτε λόγος αφού όλα θα κριθούν από το Μουντιάλ.

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή Open Weekend, ο Αντώνης Κανάκης ετοιμάζει μία σειρά ντοκιμαντέρ που αναμένεται να προβληθούν από τη συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1+.

Ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής είχε κάνει παρόμοια πρότζεκτ τόσο το 2013 όσο και το 2014.

Ράδιο Αρβύλα: Δείτε το teaser που κυκλοφορεί

Όλες οι ειδήσεις

Love Island: Αυτό είναι το (ποινικά) κολάσιμο Instagram της Κλαούντια Πένκα!

Καιρός – Αρναούτογλου: ΠΤΩΣΗ στη θερμοκρασία! – Οι Βοριάδες που αλλάζουν το σκηνικό – Που θα φτάσει ο υδράργυρος!

Όλοι μαζί και ο Μάνεσης μόνος του: Τα κόλπα που δεν έπιασαν και οι καταγγελίες κατόπιν εορτής-Ποιος φοβάται την AGB;