Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα επαγγελματικά του, τη χρεοκοπία, αλλά και πώς επηρέασαν το χαρακτήρα του, μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης σε podcast του gossip-tv.
«Όταν χρεοκόπησε η εταιρία μου στη Νέα Υόρκη, ήθελα να αυτοκτονήσω. Δεν ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα ως αποτυχημένος. Καλύτερα να πλένω πιάτα στην Αστόρια. Όλοι που έτρωγαν ψωμί από εμένα ήταν οι πρώτοι που με χτύπησαν όταν χρεοκόπησα. Ήμουν μικρότερος σε ηλικία και πιο ευάλωτος συναισθηματικά. Ένιωσα ένα τίποτα, ήμουν ένας γυμνός βασιλιάς», ανέφερε ο επιχειρηματίας, παραγωγός και τηλεπαρουσιαστής.

Απαντώντας στο πώς τον επηρέασε όλο αυτό, ο ίδιος είπε ότι «Είμαι πολύ καλοπροαίρετος και δε θέλω να σκέφτομαι για τον άλλο αρνητικά. Η πρώτη μου αντίδραση είναι να πιστέψω τον άλλο. Με τόσα που έχω περάσει σίγουρα πλέον φιλτράρω περισσότερο τον άλλο».

«Αν όλα στη ζωή μου πάνε στραβά, δίπλα μου θα είναι από μηδέν έως τρία άτομα. Αυτό το ξέρω και με πληγώνει, αλλά αυτή είναι η ζωή. Υπάρχει πολύς κόσμος που κυνηγάει το φως. Όταν το φως σβήσει, θα πάνε και εκεί που θα ανάψει. Υπάρχουν και κάποιοι που τους αρέσει το σκοτάδι και εγώ αυτούς ψάχνω για να τους έχω στη ζωή μου», σημείωσε ακόμη ο Νίκος Κοκλώνης.

Νίκος Κοκλώνης: Η απάντηση σε ερώτηση για τους haters

Εγώ είμαι αυθεντικός. Σιχαίνομαι τους δήθεν παρουσιαστές, τους δήθεν σταρ. Δεν είμαι τίποτα, είμαι ένας φίλος που μπαίνω στο σπίτι των τηλεθεατών μέσα από το J2US. Eίμαι μέρος μιας ομάδας και φίλος με τους τηλεθεατές. Σίγουρα ενοχλώ κάποιους. Αλλά είμαι αυθεντικός. Είμαι αυτό. Σε όποιον δεν αρέσω να μου στείλει να κάνω διορθώσεις. Έξω από τον χορό μπορεί κάποιος να κρίνει.

 

Δείτε το βίντεο όπως προβλήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο MEGA.