Η σειρά που την χαρακτήρισαν παγκόσμιο φαινόμενο, το Squid Game, επιστρέφει μέσω της πλατφόρμας του Netflix όπως επιβεβαίωσε με επίσημη δήλωση.

Την ανακοίνωση για την επιστροφή της κορεάτικης σειράς συνόδευε και ένα μικρό βίντεο που δείχνει την περίφημη κούκλα Young-hee που πρωταγωνίστησε σε ένα από τα παιχνίδια και τον αριθμό 2 στο μάτι της.

Ο σκηνοθέτης, ο σεναριογράφος και ο παραγωγός της πασίγνωστης σειράς, έστειλαν επιστολή στους θαυμαστές στην οποία επιβεβαίωσαν ότι στη δεύτερη σεζόν θα δούμε την επιστροφή του πρωταγωνιστή Gi-hun – όπως και του ανταγωνιστή του, του άνδρα με τα μαύρα.

Η κούκλα Young-hee δεν εμφανίζεται τυχαία στο τρέιλερ, αφού θα δούμε το «αγόρι» της, τον Cheol-su, στη νέα σεζόν του «Παιχνιδιού του Καλαμαριού».

Ανάμεσα σε αυτούς που «ίσως» επιστρέψουν είναι και ο κοστουμάτος άνδρας που έβρισκε τους παίκτες στο μετρό, αφού πρώτα έπαιζε μαζί τους το κορεάτικο παιχνίδι ddakji.

«Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να φέρουμε στη ζωή την πρώτη σεζόν του Squid Game πέρσι. Και χρειάστηκαν 12 μέρες για να γίνει η πιο δημοφιλής σειρά στην ιστορία», γράφει στην επιστολή του ο Hwang Dong-hyuk, αναφερόμενος στο γεγονός ότι τότε το Squid Game είχε το καλύτερο ξεκίνημα για σειρά του Netflix.
Yπενθυμίζεται ότι ήταν η πρώτη σειρά που έφτασε στο νούμερο 1 στις ΗΠΑ (και πολλές άλλες χώρες), συγκεντρώνοντας 1,65 δισεκατομμύρια ώρες προβολών κατά τις πρώτες 28 μέρες που ανέβηκε στην πλατφόρμα.