Καθημερινή σειρά με θρησκευτικό περιεχόμενο στον ΑΝΤ1– Το δίλημμα ανάμεσα σε έναν μεγάλο έρωτα και μια ζωή αφιερωμένο στα Θεία θα φέρει σε πρώτο πλάνο η νέα καθημερινή σειρά «Μαύρο ρόδο», που βρίσκεται σε αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης για την προσεχή σεζόν.

Πρόκειται για τη νέα πρόταση μυθοπλασίας της εταιρείας JΚ Productions, που υπογράφει τις «Αγριες μέλισσες» και τον «Σασμό» . Μετά την επιτυχία του «Αγίου Παίσιου» στο Μega, που βγάζει πιο δυναμικά στο προσκήνιο σενάρια με θρησκευτικό πρόσημο, έρχεται άλλη μια σειρά με θεματολογία που… αγγίζει δρόμους πίστης και κατάνυξης. Θυμίζοντας το «Άγγιγμα ψυχής» αλλά στο… αντίστροφο, η νέα σειρά αφηγείται τον ιστορία μιας καλόγριας της αδελφής Ελισάβετ. Η καλόγρια επιστρέφει στο πατρικά της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνά μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο της Θεού που ακολούθησε πριν από πολλά χρόνια. Το «Μαύρο ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα mς Ελένης Καπλάνη που κυκλoφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη. Η τηλεοπτική ωστόσο μεταφορά του θα γίνει με προδιαγραφές καθημερινής μετόδοσης στην prime time. Το κάστινγκ και η στελέ-χωση της ομάδας συντελεστών έχουν ξεκινήσει, ενώ άρχισαν και οι επαφές της εταιρείας παραγωγής του Γιάννη Καραγιάννη με τα κανάλια.

 

Στο μεταξύ δείτε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 Ήλιος

Ήλιος επεισόδιο 113 στις 08/03/22

Η Αθηνά, μετά το πρώτο σοκ που επιβεβαιώνει τους φόβους της, αποφασίζει να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο τον χειρότερο εφιάλτη της. Η Ελπίδα και ο Χρήστος, βέβαιοι πια ότι ο Μάνος και ο Στέφανος είναι το ίδιο πρόσωπο, ζητούν επίσημα από τον Μάνο να κάνει τεστ DNA… Η αντίδρασή του θα τους προκαλέσει πολλά ερωτηματικά.Ο Νικήτας προσεγγίζει τον Κωνσταντίνο προκειμένου να βοηθήσει την Λήδα να βρει τι την συνδέει τελικά με αυτόν τον άνθρωπο. Ο Παύλος υπόσχεται στη Λεϊλά να την βοηθήσει να πάρει την κόρη της πίσω… Όλα θα ανατραπούν, όταν καταλάβει ότι η κόρη της Λεϊλά είναι το παιδί που θέλει να υιοθετήσει η Αλίκη.