Η Ελισάβετ βρίσκεται σε απόγνωση στα Μαύρο Ρόδο καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί την υποτιθέμενη απιστία του Πέτρου και δεν πείθεται με τις δικαιολογίες του. Αρνείται να δεχτεί τις δικαιολογίες του ότι δεν την απάτησε, πως ήταν πολύ μεθυσμένος και τους χωρίζει μια τεράστια παρεξήγηση και όχι η απιστία που νομίζει η Ελισάβετ. Από την άλλη, η Ελισάβετ, Πάλεψε τόσο καιρό ανάμεσα στην επιθυμία της καρδιάς της και του Θεού μέχρι να φτάσει η στιγμή να του δοθεί ολοκληρωτικά και απόλυτα, βέβαιη για την αγάπη της για τον Πέτρο.

Μόνο που εκείνος την πρόδωσε. Ταλανίζεται ανάμεσα στην επιθυμία της για εκείνον και την αίσθηση προδοσίας και εγκατάληψης που την κυριεύει. Ετοιμάζονταν να μείνει μαζί του και τώρα ο Πέτρος έστω και υπό την επήρεια του αλκοόλ αφέθηκε στην αγκαλιά μιας άλλης γυναίκας.

Θα έφευγαν μαζί στην Φλωρεντία που κέρδισε το διαγωνισμό για την υποτροφία και ένα νέο κεφάλαιο θα άνοιγε στη ζωή τους. Η Ελισάβετ δεν ανταποκρίνεται στα τηλεφωνήματα του ούτε θέλει να τον συναντήσει.

Η Νατάσα θα κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι της για να τους βοηθήσει να το ξεπεράσουν και να μπορούν να είναι πάλι μαζί αλλά οι προσπάθειες της φαίνεται πως δεν αρκούν.

Έστω και αργά ο Σταυρίνος έχει αρχίσει να καταλαβαίνει το διπλό παιχνίδι που του παίζει ο αδερφός του. Μετά την επίθεση που δέχτηκε με την Τασούλα ενώ απολάμβανε την βόλτα του σε συνδυασμό με την ληστεία που αρχικά τη θεώρησε τυχαίο γεγονός άρχισε να υποπτεύεται το Γιώργο.

Ο Βίκος πληρώνει καλά τη νέα του συμμαχία για να ρίξει στάχτη στα μάτια του Καστρινού για τη δολοφονία της Αγγελικής. Η Κύρα απογοητευμένη από τις αποφάσεις της εγγονής της αποφασίζει να αποκαλύψει στον γαμπρό της τον Θέμη όλα όσα γνωρίζει για την σχέση της Αλεξίας με τον Βίκο.

 

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ανατροπή για τον Αλέκο-Βλέπει το βίντεο του Άγγελου και καταρρέει

Ο Μίτσελ έλυσε και την εξίσωση αν θα έμενε του χρόνου στον Ολυμπιακό!

Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία βάζει τέλος στην ευτυχία της-Κάνει έκτρωση στο παιδί του Μάρκου!