Από τότε που έφυγε από το μοναστήρι στο Μαύρο Ρόδο, η Ελισάβετ προσπαθεί να προσαρμοστεί σε μια ζωή που της είναι παντελώς άγνωστη. Ο Πέτρος άλλαξε τα πάντα μέσα της και αποφάσισε να παραδοθεί στα πρωτόγνωρα συναισθήματα που γέννησε μέσα της, αλλά τώρα, μετά από όσα έγιναν, νιώθει βαθιά προδομένη και πληγωμένη.

Όταν αρνήθηκε να τον ακολουθήσει στο πάρτι με τους συμμαθητές του, δεν φανταζόταν ποτέ τι θα ακολουθούσε. Το γεγονός ότι ο άντρας στον οποίο έδωσε την ψυχή και το σώμα της πέρασε το βράδυ στο πλευρό μιας άλλης γυναίκας την έχει συντρίψει. Όμως, όσο κι αν προσπαθεί να βρει παρηγοριά στο μόνο καταφύγιό της, την προσευχή, αυτήν τη φορά δεν τα καταφέρνει.

Σκοτεινές σκέψεις τρυπώνουν διαρκώς μέσα στο μυαλό της και τα μάτια της δακρύζουν όταν φαντάζεται τον Πέτρο αγκαλιά με μια άλλη. Εκείνος προσπαθεί να της εξηγήσει, την εκλιπαρεί να τον συγχωρέσει για ό,τι έγινε, όμως μπροστά του μοιάζει να έχει ορθωθεί ένας τοίχος, τον οποίο είναι αδύνατο να διαπεράσει. Ακόμα πιο κλειστή και από τις πρώτες ημέρες της γνωριμίας τους, η Ελισάβετ νιώθει ότι δεν μπορεί να τον συγχωρέσει και προτιμά τη μοναξιά της.

Όμως ο Πέτρος θα βρει έναν απροσδόκητο σύμμαχο στο πρόσωπο της Νατάσας η οποία δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά θα κάνει τα πάντα να τους δει και πάλι μαζί, ερωτευμένους και ευτυχισμένους.

Από την άλλη, ο Βίκος και η Αλεξία βυθίζονται στο πάθος τους, που μέρα με τη μέρα γίνεται πιο έντονο. Όμως το ένοχο μυστικό του για τη δολοφονία της Αγγελικής θα στέκεται πάντα ανάμεσά τους και θα αποτελεί ένα μόνιμο κίνδυνο για τη ζωή του. Ο Θέμης έχει βάλει σκοπό του να ανακαλύψει ποιος έδωσε την εντολή για το φόνο και βρίσκεται μια ανάσα πριν τα καταφέρει. Ομως, ο Βίκος έχει μια νέα σύμμαχο και την πληρώνει καλά για να ρίξει στάχτη στα μάτια του Καστρινού και να κερδίσει χρόνο. Παρ’ όλα αυτά, η Κύρα, που γνωρίζει τα πάντα και φοβάται ότι η εγγονή της θα ακολουθήσει τα ίδια σκοτεινά βήματα της μητέρας της, ετοιμάζεται να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τη σχέση της Αλεξίας με το μεγάλο του εχθρό…

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA  

 

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: «Έχω κλάψει…έχω απογοητευτεί»

Το γκολ στην Τούμπα ήταν η δικαίωση της ΑΕΚ και του Αλμέιδα με τον Αραούχο!

Ελληνική Showbiz – Gossip: Η Αστυνομία του Survivor, τα μαγειρέματα του MasterChef και ο Bachelor Πρίαμος