Κι ενώ ο Βίκος βρίσκεται στη Γερακιανή στο Μαύρο Ρόδο προκειμένου να κάνει έκπληξη στην Αγγελική, η Αλεξία αποκαλύπτει στον αδελφό της την απιστία της μητέρας τους. Εκείνος σοκάρεται. Η ίδια του λέει ότι αυτός είναι και ο λόγος που συνέχεια μαλώνουν με τον πατέρα τους. Γι αυτό και πήγαν στη Γερακιανή για να ηρεμήσουν.

Ο Πέτρος δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει, ενώ όταν ρωτάει την αδελφή του να μάθει το όνομα του εραστή, εκείνη αρνείται να του απαντήσει. Ο νεαρός δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του αυτό που έμαθε, όμως το αφήνει πίσω του καθώς το θέμα που τον «καίει» και τον ενδιαφέρει είναι η Ελισάβετ και πώς θα την κάνει να τον συγχωρέσει που εκείνη έμαθε ότι στην αρχή την είχε βάλει στοίχημα με τους φίλους του.

Το βράδυ η Αγγελική, που έχει ραντεβού με τον Βίκο στο ξενοδοχείο που μένει, ξεκινάει να πάει εκεί. Ο Πέτρος τη ρωτάει πώς θα πάει μόνη της και εκείνη προσπαθεί να τον αποφύγει. Ο γιος της αποφασίζει να την ακολουθήσει και την εντοπίζει στο ξενοδοχείο που μένει ο Βίκος. Ο νεαρός αναρωτιέται τι δουλειά έχει εκεί και στο μυαλό του έρχονται τα λόγια της αδελφής του για την απιστία της. Οταν μετά από ώρες θα δει τη μητέρα του αγκαλιά με τον Βίκο, μετά το αρχικό σοκ Θα κυριευτεί από θυμό. Ο ίδιος θα πάει επιθετικά προς το μέρος του ενώ θα ρωτάει την Αγγελική τι συμβαίνει και γιατί είναι με αυτόν.

Η ίδια τον προκαλεί περισσότερο ρωτώντας αν την παρακολουθεί και τότε ο Πέτρος εκνευρίζεται και τη ρωτά αν κερατώνει τον πατέρα του. Έπειτα γυρίζει στον Βίκο όπου λογομαχούν και τελικά πιάνονται στα χέρια ενώ τους χωρίζουν οι άνθρωποι του ξενοδοχείου!

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

«Τέλος» Ζέτα Μακρυπούλια, Μάρκος Σεφερλής και Γρηγόρης Αρναούτογλου απο τον ΑΝΤ1 – Αυτό έχει συμβεί