Μετά τη σύλληψη του Στρατή στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, το κλίμα στο μαγαζί είναι βαρύ, αλλά η Διαμάντω αποφασίζει να αναλάβει τα ηνία για χάρη του. Λέει στους υπόλοιπους ότι θα ανοίξουν κανονικά και δεν θα αφήσει κανέναν να τους διαλύσει. Στο καμαρίνι, η Νίτσα συγκλονίζεται όταν μαθαίνει την αλήθεια για τον γιο της Διαμάντως.

Ο Αλέξανδρος εξαναγκάζεται από τον Χρήστο να μείνει μακριά από τα κορίτσια. Την ίδια ώρα η Φωτεινή εκμυστηρεύεται στην Εύη την αλήθεια για τη μέρα που τους άλλαξε τη ζωή. Της λέει ότι εκείνη την ημέρα η μητέρα τους θα τους εγκατέλειπε και θα έφευγε με άλλον άντρα. Η Εύη σοκάρεται με τις αποκαλύψεις ενώ ο Χρήστος έρχεται πιο κοντά με την Βάσω και μαθαίνει περισσότερα για εκείνη.

Στο μεταξύ ο Σταύρος προσπαθεί να προσεγγίσει τη Ζέτα, ενώ ο Χρήστος από την άλλη νιώθει για πρώτη φορά τη νίκη να πλησιάζει και δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά. Ο Στέλιος, γνωρίζοντας πια την εμπλοκή του γιου του, προσπαθεί να τον αποφύγει, ενώ ο Μίλτος παίρνει μια δραματική απόφαση για τη ζωή του και αποπειράται να αυτοκτονήσει. Παράλληλα η Εύη συνεχίζει να σκαλίζει το παρελθόν της Μαρίνας εξοργίζοντας τη Φωτεινή. Της φωνάζει και της ζητάει να σταματήσει να ψάχνει!

Καθώς οι άνθρωποι του μαγαζιού αποφασίζουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, ο Χρήστος μαθαίνει μια αλήθεια, ενώ η ασφυκτικη πίεση του Αλέξανδρου σπάει τον Στρατή και τον οδηγεί σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τη Μαρίνα.

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

ANT1: «Τέλος» ο Γιώργος Λιάγκας πριν την ώρα του – Τι έχει συμβεί

Απίστευτο: Πόσα θα γλιτώσει ο Ολυμπιακός από Βρσάλικο και Μαρσέλο!

Η Γη της Ελιάς: Χαροπαλεύει ο Στάθης-Αυτός τον πυροβόλησε!