Η Αλεξία στη σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο, δεν μπορεί να ανεχτεί τη διπλή ζωή της μητέρας της, Αγγελικής. Τι κι αν η ίδια αλλά και η Κύρα, η γιαγιά της, προσπαθούν να την φέρουν με τα νερά τους. Η νεαρή φαίνεται να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένη με την προδοσία της μητέρας της στον ισχυρό άνδρα της νύχτας και πατέρα της, Θέμη Καστρινό!

«Την Αλεξία κάτι την ενοχλεί στον περίγυρό της. Εκεί που πάει να είναι με τους φίλους της ξαφνικά θέλει να φύγει. Βλέπει την Ελισάβετ και λέει Όπα, τι είναι αυτό; Θέλω να το μάθω. Σαν να έχει την τάση να ρουφάει πράγματα για να της ανοιχτούν άλλοι κόσμοι». Αυτά είπε στη σημερινή εκπομπή Πάμε Δανάη  η Νεφέλη Κουρή που υποδύεται το ρόλο. «Γι’ αυτό θα την δούμε να παίρνει το μέρος της Ελισάβετ, την οποία θέλει να προστατεύσει από τον αδελφό της όταν διαπιστώνει ότι το ενδιαφέρον του για τη νεαρή δόκιμη μοναχή δεν είναι αθώο.

Η στάση αυτή της Αλεξίας δεν θα πρέπει να προκαλεί περιέργεια. Μεγαλωμένη στη σκιά δύο ανθρώπων που αγαπιούνται αλλά τους χωρίζει «θάλασσα» σε ό,τι αφορά τις αντιλήψεις, την συμπεριφορά και τις προσλαμβάνουσες του καθενός, έχει μάθει να προστατεύει με ζήλο τον προσωπικό χώρο της.»

Προτζέκτορας Paw Patrol – Το τέλειο περιοδικό δώρο! 

«Την ενοχλεί που ο πατέρας της ασχολείται με τη νύχτα. Το πως φέρεται στις γυναίκες. Θα ήθελε να το αλλάξει αυτό» είπε η ηθοποιός για τη σχέση της ηρωίδας της με τον πατέρα της που υπερλατρεύει.

Όμως και με την μητέρα της η σχέση της θα περάσει κρίση. «Θα επέμβει στη ζωή της μητέρας της και θα επιχειρήσει να μάθει αλήθειες. Δεν της αρέσει ότι της λένε ψέματα.»
Όπως αποκάλυψε η ίδια, γύρισαν κάποιες σκηνές με την Ηλέκτρα Νικολούζου, τη μητέρα της, που υπήρξε πολλή ένταση και αλήθεια είναι ότι μετά δεν μπορούσαν να συνέλθουν. Κι αυτό ήταν η στιγμή της «δολοφονίας» της Αλεξίας που έστησε η Αγγελική!

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Χρήστος Πολίτης εναντίον της Κάτιας Δανδουλάκη-Ξέρω την αδυναμία της για την προσωπική της προβολή

GNTM: Επική τούμπα που πονάς να την βλέπεις – Πάγωσαν οι κριτές

GNTM: Φωτογραφήθηκε μόνο με εσώρουχα η Σοφία Χατζηπαντελή-Και δεν της φαινόταν!