Ο Θέμης, σοκαρισμένος και εξαγριωμένος στο Μαύρο Ρόδο από την αποκάλυψη της Κύρας, αδυνατεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι η μονάκριβη κόρη του έχει σχέση με το φονιά της μητέρας της. Είναι αποφασισμένος να βγάλει από τη μέση τον άντρα που τον πρόδωσε, κατέστρεψε και εξόντωσε τη γυναίκα του και τώρα απειλεί να διαλύσει και τη ζωή της κόρης του. Ωστόσο, η Αλεξία και ο Βίκος αψηφούν τις απειλές. Θέλουν να είναι μαζί και το διεκδικούν. Βαθιά στην ψυχή της, όμως, η Αλεξία όσο κι αν θέλει να είναι μαζί με τον Βίκο, υποφέρει από το «αγκάθι», που είναι ο θάνατος της μητέρας της και η σχέση της μαζί του.

Σε αδιέξοδο βρίσκεται η Ελισάβετ μετά την απιστία του Πέτρου. Η τρυφερή καρδιά της, που ξεχειλίζει για πρώτη φορά από αγάπη για έναν άντρα, την παροτρύνει να τον συγχωρέσει. Η λογική της, όμως, που έχει ατσαλωθεί τόσα χρόνια μέσα στο μοναστήρι, έχοντας την εγκράτεια δεύτερη φύση, την αποτρέπει από το να του δώσει δεύτερη ευκαιρία. Ο Πέτρος προσπαθεί με κάθε τρόπο να την πείσει να τον συγχωρέσει και να τον εμπιστευτεί. Θέλει διακαώς να συνεχίσουν μαζί ως ζευγάρι, κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρά τους μακριά από το ασφυκτικό περιβάλλον των οικογενειών τους, στην Πάτρα και τη Γερακιανή.

Η Κύρα αγωνιά για το μέλλον της εγγονής της στο πλευρό του Βίκου. Η αντίδραση του γαμπρού της, Θέμη, στην αποκάλυψή της για τη σχέση Αλεξίας – Βίκου, που ορκίζεται εκδίκηση, αποφασισμένος νε τον σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια, την τρομάζει ακόμη περισσότερο. Συνειδητοποιεί πως ο Καστρινός μετά τη… βόμβα που εξερράγη στο ίδιο του το σπίτι, έχει χάσει τον αυτοέλεγχό του και σκοπεύει να φτάσει στα άκρα για να καταστρέψει και να εξοντώσει τον Βίκο.

Μαύρο Ρόδο: Δείτε απόσπασμα της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Πάσχα 2023: Το εορταστικό πρόγραμμα των καναλιών

Μόνο έτσι θα γύριζε ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Ο Παράδεισος των Κυριών: Έτσι θα καταστρέψει τη Βικτώρια ο Χρηστίδης-Και ο Ντίνος ύποπτος για φόνο;

O Μητσοτάκης άφησε το παντελόνι του ξεκούμπωτο επίτηδες;