Σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα θα εμπλακεί ο Θέμης στη σειρά του MEGA, Μαύρο Ρόδο και αυτό το περιστατικό φέρνει και κοντά την οικογένεια Καστρινού. Ποιος όμως ο ρόλος του Βίκου στο ατύχημα και ποιο το σατανικό σχέδιο του Θέμη για να αναγκάσει τον γιο του να γυρίσει στην Πάτρα;

Οι δύο άντρες, Θέμης και Βίκος αρχικά ξεκίνησαν ως αδελφικοί φίλοι, αλλά στη συνέχεια τα συμφέροντά τους στον χώρο της νύχτας τους έκαναν θανάσιμους εχθρούς. Ο ένας στήνει παγίδες στον άλλον, ενώ η επιθυμία της Αγγελικής να φύγει από τον δυστυχή γάμο της με τον Θέμη, κάνει τον Βίκο να σκέφτεται άλλες εναλ-λακτικές από το διαζύγιο.

Παράλληλα, ο Καστριvός θέλει να ορίσει τον Πέτρο άξιο συνεχιστή της «αυτοκρατορίας» που έχει χτίσει. Κάτι που βρίσκει απέναντι την Αγγελική. Ο Πέτρος από την άλλη, αφήνει πίσω το στοίχημα που έβαλε για την Ελισάβετ καθώς τα συναισθήματά του για εκείνη έχουν αρχίσει να γίνονται αληθινά και αυτό τον κάνει να συμμετάσχει στις εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών του μοναστηριού στη Γερακιανή μετά τον ισχυρό σεισμό, προκειμένου να παρατείνει την παραμονή του στο χωριό.

Αυτό είναι που αναγκάζει τον Θέμη να πάει εκεί για να τον φέρει πίσω. Η συνάντηση γιου και πατέρα φέρνει εντάσεις με τον Πέτρο να αρνείται να γυρίσει!
Όμως εκείνος δεν έχει πει την τελευταία του κουβέντα. Έτσι πάει στο μοναστήρι, συναντάει την ηγουμένη και με τον δικό του τρόπο της ζητάει να αποδεσμεύσει τον Πέτρο από τις εργασίες. Εκείνη, την επόμενη μέρα απαγορεύει στον νεαρό να μπει στο μοναστήρι και τον ενημερώνει ότι δεν χρειάζονται άλλο τις υπηρεσίες του. Ο Πέτρος διαπιστώνει ότι δεν μπορεί να βρει άλλες δικαιολογίες για να παρατείνει την παραμονή του στο χωριό. Την ίδια ώρα ο Γεράσιμος αντιλαμβάνεται πως ο Πέτρος έχει άλλους σκοπούς για την Ελισάβετ και ενημερώνει την ηγουμένη, η οποία μαζί με τον μητροπολίτη αποφασίζουν την επιστροφή της κοπέλας στο μονα-στήρι, παίρνοντας στα σοβαρά τις ανησυχίες του Γεράσιμου.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Αλεξία έχει αντιληφθεί πως κάτι σοβαρό απασχολεί τη μητέρα της, ενώ αναγκάζεται να της παραδεχτεί πως ο Θέμης βρίσκεται στη Γερακιανή. Εκείνη εκνευρίζεται και μιλάει με την Κύρα!

Η Κύρα ενημερώνει τον Βίκο και εκείνος στήνει ενέδρα θανάτου κατά του Θέμη. Ομως και ο Καστρινός ψάχνει τρόπους για να φέρει τον γιο του πίσω στην Πάτρα προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές για το νέο μαγαζί που θα ανοίξει.

Κατά την επιστροφή του από τη Γερακιονή εμπλέκεται σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο Πέτρος μαθαίνει τα νέα και αναγκάζεται να γυρίσει πίσω αποχαιρετώντας την Ελισάβετ για πάντα.

Την ίδια ώρα, η Αγγελική -που δεν γνωρίζει ακόμα για το τροχαίο- συναντάει τον Βίκο, που της ετοιμάζει μια έκπληξη. Ομως, τα σχέδιά του ανατρέπονται όταν ενημερώνεται από τον Παράσχο για το ατύχημα του Καστρινού. Ποιος τελικά ευθύνεται για το τροχαίο ατύχημα του Θέμη Καστρινού; Ηταν πετυχημένο το σχέδιο εξόντωσης του Βίκου ή μήπως ο Θέμης είναι τόσο αδίστακτος που το έστησε ο ίδιος για να φέρει τον γιο του πίσω;

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το αποψινό τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ποιος Παπαδόπουλος: Όλοι εναντίον του Αρίστου-Το βρώμικο παρελθόν της Μελίνας βρίσκεται μπροστά της!

Στον «αέρα» το μεγαλύτερο όνομα του Άρη!

Παγιδευμένοι: Ανατροπή με τον Άγγελο-Αποφυλακίζεται αλλά η Άννα και ο Δημήτρης τα αλλάζουν όλα