Η Κύρα αγωνίζεται να σώσει την εγγονή της από τα νύχια του Βίκου στο Μαύρο Ρόδο, ενώ ο ίδιος συναντάει τον Παράσχο και του ζητάει να παραγγείλει σφαίρες. Τότε εκείνος φοβάται πως θα τον σκοτώσει από τη στιγμή που ο Θέμης έμαθε την αλήθεια για όσα έκανε.

Στη συνέχεια, ο Βίκος λέει στη Θάλεια να τοποθετήσει κοριό στο γραφείο του Θέμη. Παράλληλα, ο Καστρινός υπόσχεται στη Φιλαρέτη ότι θα ξεδιαλύνει προσωπικά την εμπλοκή του Ζαμάνου στην υπόθεση του παιδιού της.

Την επομένη, εντοπίζουν έναν από τους άντρες που έκανε την επίθεση σε Σταυρίνο και Τασούλα. Την ίδια στιγμή, η Ευτυχία αποκαλύπτει στον Λευτέρη το μεγάλο μυστικό του Γεράσιμου. Όπως είναι φυσικο, ο άντρας καταρρακώνεται μετά την αποκάλυψη για τον θάνατο του Διακοσάββα. Κι ενώ οι ώρες περνούν, ο Γεράσιμος δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν δικό του, αγνοείται και η οικογένειά του ανησυχεί. Ταυτόχρονα, η Ελισάβετ φτάνει στο σπίτι της στην Πάτρα και βρίσκει μια αφίσα του Διακοσάββα κολλημένη στην είσοδο. Μετά τον αρχικό πανικό της, αποφασίζει να ξεκαθαρίσει με το παρελθόν της μια για πάντα.

Ο Βίκος παράλληλα όμως έχει κι άλλα μέτωπα ανοιχτά και όχι μόνο με τον Καστρινό, για τον Παράσχο αλλά και το παρελθόν του. Έτσι φτάνει ξανά στο μοναστήρι αποφασισμένος να μιλήσει στην Φιλαρέτη.

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 24/3: Τα social γλέντησαν Μαριαλένα και αποθέωσαν το «υπερόπλο» Σταυρούλα

Ρωσία: Παραμένει η απαγόρευση για τους αθλητές στίβου

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με Αλέξη και Μυρτάλη-Δεν τελειώνουν καλά!