Όλη η αλήθεια για το χαμένο παιδί της Φιλαρέτης θα βρεθεί στα χέρια του Θέμη Καστρινού στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Πως θα κινηθεί όμως αυτός γνωρίζοντας πλέον το ποιος είναι ο γιος της μοναχής;

O Θέμης έχει βαλθεί να μάθει την αλήθεια για τον χαμένο γιο της Φιλαρέτης καθώς σέβεται και συμπαθεί ιδιαίτερα τη μοναχή. Μαζί με την αποκάλυψη της αλήθειας για τη δολοφονία της γυναίκας του, το να βρει τον γιο της Φιλαρέτης είναι ο μεγάλος του στόχος.

Ο Καστρινός θέλει διακαώς να βοηθήσει τη γυναίκα στην οποία είχε μεγάλη συμπάθεια η Αγγελική και η οποία του είπε τα τελευταία λόγια της γυναίκας του. Κινεί γη και ουρανό προκειμένου να μάθει τι απέγινε το παιδί που γέννησε η Φιλαρέτη στη φυλακή και που νόμιζε πως δόθηκε σε υιοθεσία.

Ο δρόμος όμως δεν είναι καθόλου εύκολος ακόμη και για κάποιον σαν τον Θέμη με τις άκρες και τους γνωστούς που έχει. Πίσω από την ιστορία φαίνεται πως κρύβεται ένα μεγάλο σκοτεινό μυστικό που φτάνει μέχρι και σε πολιτικά πρόσωπα.

Το σκάνδαλο που κρύβεται φέρνει σε δύσκολη θέση τον Θέμη ο οποίος όμως επιμένει. Μάλιστα η κόρη του βουλευτή Ζαμάνου τον επισκέπτεται και τον απειλεί να σταματήσει να ψάχνει. Ο ίδιος συμφωνεί μπροστά της όμως από πίσω συνεχίζει την έρευνα και αυτό που ανακαλύπτει τον τρομοκρατεί.

Σιγά σιγά τα στοιχεία του αρχίζουν να συνδέουν τον Βίκο με την Φιλαρέτη. Δε μπορεί να πιστέψει ότι κάτι τέτοιο είναι πιθανό και ζητάει στην Φιλαρέτη να κάνει τεστ DNA για να εξακριβώσει τις υποψίες του.

Πράγματι η γυναίκα, χαρούμενη που υπάρχει πρόοδος στις έρευνες το κάνει. Το αποτέλεσμα όμως θα σοκάρει τον Θέμη που δε μπορεί να πιστέψει το παιχνίδι που του παίζει η μοίρα. Ο Βίκος, ο αιώνιος εχθρός του είναι ο γιος της Φιλαρέτης.

Το δίλημμα είναι τεράστιο για τον ίδιο. Πως μπορεί να αποκαλύψει στη γυναίκα ότι ο γιος της είναι ένας στυγνός εγκληματίας; Η απόφαση που θα πάρει θα αλλάξει τα πάντα…

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ από το σημερινό επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Μαθιός παραδέχεται το έγκλημα στη Βασιλική-Αυτό είναι το τέλος τους

Survivor spoiler αποχώρηση 27/4: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός αποχωρεί!

Αυτή η νύχτα μένει: Χαμός με τον Τάσο-Εξομολογείται τον έρωτα του στη Νίτσα!