Η διαμονή του Ευθύμη Φαρμάκη στο ξενοδοχείο που δουλεύει η Βασιλική και η Αργυρώ στη σειρά Σασμός, μόνο προβλήματα θα φέρει στις σχέσεις των Σταματάκηδων.

Το γεγονός πως φίλοι και συνεργάτες πρόδωσαν τον σκοτεινό αυτόν άντρα της νύχτας, τον έχει κάνει να μην έχει κανένα δισταγμό απέναντι στους ανθρώπους και να τους λέει ξεκάθαρα αυτό που θέλει. Η Βασιλική, παρόλο που Θα είναι ευγενική μαζί του και θα προσπαθεί να κρατήσει τους τύπους απέναντί του, γνωρίζοντας φυσικά πως εκείνος έχει προσωπική εμπάθεια με τον Μαθιό και την οικογένειά τους, θα μπει και στον πειρασμό να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του Οδυσσέα, γεγονός που δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον Ευθύμη.

Για να αποπροσανατολίσει τη γυναίκα του Μαθιού, δεν θα διστάσει να της μιλήσει για μια ακόμη φορά για τον άντρα της, βάζοντας ξανά φωτιά στη σχέση τους.

Τη ρωτάει αν ξέρει τι έγινε με το δολοφόνο του Στεφανή και εκείνη με όση ψυχραιμία έχει θα του πει ότι οι έρευνες της αστυνομίας δεν κατέληξαν πουθενά. Ο Ευθύμης όμως δεν θα σταματήσει εκεί. θα της πει ότι εκεί που ρωτά ίσως δεν έχουν απαντήσεις και θα της πει τη δική του εκδοχή για το θάνατο του άντρα της!

Η Βασιλική φυσικά θα ταραχτεί και θα τον ρωτήσει για να μάθει. Όταν πλέον εκείνος της πει ότι ο Μαθιός τον σκότωσε για να ζήσει μαζί της, θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.
Η Βασιλική δεν Θέλει να πιστέψει τα λόγια του Ευθύμη όμως μέσα της έχει κάποιες αμφιβολίες. Δεν χάνει όμως άλλο καιρό. Πηγαίνει σπίτι για να ζητήσει εξηγήσεις. Εκείνος όμως είναι αποφασισμένος να της πει την αλήθεια. Άλλωστε το όπλο του θα έχει καταλήξει στον Αντώνη, ο οποίος με τη σειρά του θα το έχει στείλει για βαλλιστική έρευνα. Τη βλέπει και καταλαβαίνει πως η αλήθεια έχει φτάσει στα αυτιά της. Παραδέχεται ότι είναι αλήθεια και ότι κακώς δεν της είχε μιλήσει νωρίτερα.

Της λέει ότι τον σκότωσε γιατί δεν ήθελε να τη βλέπει να υποφέρει από εκείνον και πως αν του δινόταν η ευκαιρία θα το ξαναέκανε! Η Βασιλική θα αρχίσει να φωνάζει και του λέει να φύγει από μπροστά της. Μάταια ο Μαθιός προσπαθεί να την ηρεμήσει. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο ξανά.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Γεωργία θύμα βιασμού-Μάρκος και Πιπίτσα χωρίζουν αλλά προσωρινά!

NBA: Αποκλεισμός-σοκ για τους Μπακς του Αντετοκούνμπο – Μυθικός και πάλι ο Μπάτλερ!

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με τον Ισίδωρο-Υποστηρίζει τον Στάθη!