Ο Πάρης στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αναγκάζεται, μετά από πίεση της μητέρας του, να της αποκαλύψει ότι επιτέθηκε στην Αμαλία. Ο ίδιος λέει ότι θόλωσε γιατί του μίλησε άσχημα!

Όταν το ακούει η Όλγα τρελαίνεται!  Η ίδια σκέφτεται ότι θα πρέπει να βρεθεί μια λύση για τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα του γιου της. Ωστόσο ένα τρα-γικό γεγονός θα την προλάβει. Ο Πάρης, κάτω από το βάρος των πράξεών του και μετά από την ντροπή που αισθάνθηκε όταν αποκάλυψε στη μητέρα του τι έγινε εκείνη τη νύχτα με την Αμαλία, θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Ευτυχώς οι γονείς του τον προλαβαίνουν λίγο πριν πεθάνει και τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο Αποστόλης όμωs σκέφτεται να χρησιμοποιήσει αυτό το τραγικό γεγονός του γιου του εναντίον του Ντίνου και προτείνει στον Πάρη να κατηγορήσει τον Ντίνο για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Την ίδια στιγμή η Όλγα στη σειρά του ALPHA πείθει την Αμαλία να πάει στο νοσοκομείο να δει τον Πάρη, αλλά εκεί μαθαίνει κάτι που την ταράζει πολύ. Την ίδια στιγμή η Ολγα δίνει μια νέα πληροφορία στον Χριστόφορο και την Βικτώρια για τον Παπακώστα λέγοντάς τους ότι είναι παντρεμένος και ότι το ξέρει όλη η Αθήνα. Εκείνοι όπως είναι αναμενόμενο, παθαίνουν σοκ!

Μετά τα εγκαίνια ο Ντίνος με την Αμαλία συναντιούνται και εκεί έρχεται η μεγάλη ανατροπή, από την οποία ωφελείται η οικογένεια του Πάρη και ο Μπουραντάς. Λίγο αργότερα η Αμαλία ζητά από τον Χριστόφορο και τη Βικτώρια να της μιλήσουν για τον Ντίνο. Τους ρωτάει βουρκωμένη τι συμβαίνει και φυσικά η Βικτώρια δε χάνει καιρό και της λέει ότι ό,τι άκουσε είναι αλήθεια και ότι ο Παπακώστας είναι παντρεμένος. Παντρεύτηκε και στο εξωτερικό και η γυναίκα του είναι εκεί.

Την ίδια ώρα ο αστυνόμος Χρηστίδης, μετά από προτροπή της Βικτώριας, επισκέπτεται το νοσοκομείο όπου βρίσκεται ο Πάρης για να του πάρει κατάθεση, ότι ο Ντίνος πήγε να τον δολοφονήσει, όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα σχεδίαζε, καθώς στο δωμάτιο βλέπει τον Ντίνο και την Αμαλία. Η κοπέλα με όσα έχει μάθει είναι σοκαρισμένη και αποφασίζει νο εξαφανιστεί από τη ζωή του Ντίνου. Εκείνος από τον άλλη, δεν μπορεί να διανοηθεί τι έχει συμβεί και χώρισε έτσι ξαφνικά με την Αμαλία και όχι μόνο αυτό αλλά δεν θέλει ούτε καν να τον ακούσει.

Στο μεταξύ η οικογένεια της Αμαλίας βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία και αρχίζει πάλι να την πιέζει να παντρευτεί τον Πάρη, ο οποίος αναγκάζεται μετά από όλα αυτά να επισκεφθεί έναν ειδικό Ψυχίατρο για να τον βοηθήσει.

Η Αμαλία συνεχίζει να πιέζεται περισσότερο από την Βικτώρια, ενώ αρνείται την οποιαδήποτε επικοινωνία με τον Ντίνο ο οποίος αποφασίζει να ξεπεράσει την Αμαλία στους εφήμερους έρωτες μιας βραδιάς…

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε απόσπασμα από το επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Το Μουσικό Κουτί – ΕΡΤ: Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι καλεσμένοι της 2ης σεζόν

Καιρός – Αρναούτογλου: Δυνατοί βοριάδες – Πέφτει η θερμοκρασία

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος σφίγγει τον κλοιό σε Άννα και Δημήτρη