Ο Λευτέρης ξεσκεπάσει τα ψέματα της Πολυξένης στο Μαύρο Ρόδο κι εκείνη τα παίζει όλα για όλα για να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος και η Ελισάβετ βρίσκονται σε κίνδυνο καθώς παλεύουν να γλιτώσουν από τα χέρια του απαγωγέα. Στο μυαλό της Ελισάβετ έρχονται μνήμες από το παρελθόν…

Ο Βίκος είναι έτοιμος να πέσει σε μια καλοστημένη παγίδα, ενω ο Μπόγρης έχει στα χέρια του στοιχεία για το παρελθόν της Ηγουμένης. Ο Σταυρινός παίρνει μια μεγάλη απόφαση, την ώρα που ο Πέτρος και η Ελισάβετ έρχονται όλο και πιο κοντά.

Οι ώρες περνούν και ο Πέτρος με την Ελισάβετ αγνοούνται. Η εξαφάνιση τους ,έχει προκαλέσει σε όλους μεγάλη ταραχή με το Λευτέρη να πηγαίνει οργισμένος στο μοναστήρι για να μάθει ποιος ευθύνεται για την εξαφάνιση της κόρης του.

Λίγο αργότερα τα νεότερα στοιχεία από τις αστυνομικές έρευνες θα τον αποκαρδιώσουν κι απ’ το μυαλό του παίρνουν 1000 δυο μαύρες σκέψεις. Πάνω στην απελπισία του βρίσκει στο πρόσωπο της Ηγουμενης ένα αναπάντεχο σύμμαχο.

 

Επεισόδιο 48 στις 23/1/2023

Νιώθωντας πως πως χάνει την Ελισάβετ ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Αυξέντια τον έρωτα του για εκείνη. Ο κλοιός γύρω από τον Βίκο αρχίσει να σφίγγει και η Κυρά τον κατηγορεί ευθέως πως εκείνος ευθύνεται για την εξαφάνιση του εγγονου της.

Την ίδια στιγμή ο Θέμης προσεγγίζει τον Δαμάλα με μια δελεαστική πρόταση. Αν βρεθούν τα παιδιά θα εγκαταλείψει για πάντα τη νύχτα. Η Ελισάβετ και ο Πέτρος όμως βρίσκονται κάπου που κάνεις δεν γνωρίζει με τον αδίστακτο απαγωγέα να τους σημαδεύει με το όπλο του.

Η Πολυξένη από την άλλη, βλέπει μία πλευρά του Λευτέρη που δε γνώριζε ότι υπάρχει και σοκάρεται με την απόφαση που εκείνος παίρνει για τις σχέσεις τους, ενώ ο Λουκάς αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Παράσχος παίζει διπλό παιχνίδι. Ο Παράσχος προσπαθεί να πείσει τον Θέμη ότι υποψίες είναι αβάσιμες.

Η Κασσιανή με το Γιώργο προχωρούν την πλεκτάνη εις βάρος της Ηγουμένης με τον απαγωγέα να τραυματίσει σοβαρά τον Πέτρο. Εκείνος και Ελισάβετ βρίσκονται απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο κλειδωμένοι, με ελάχιστη τροφή και νερό και αγωνιούν για τη ζωή τους, την ώρα όμως, που η περιπέτεια και ο εγκλεισμός τους φέρνει ακόμα πιο κοντά…

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 18/1: Ο λαός στηρίζει ζαχαροπλάστη δαγκωτό – Χαμός με την κλίκα των 3

Ο απόλυτος γρίφος: Ποιος θα είναι αριστερό μπακ στον Ολυμπιακό;

Ενώπιος Ενωπίω: Αλλαγή ημέρας προβολής για την εκπομπή λόγω Survivor