Σαν… κόρη οφθαλμού φυλάσσονται οι φάκελοι που κρύβουν τον νικητή του MasterChef ! Ασφαλισμένοι με… μεσαιωνικό βουλοκέρι, αλήθεια, Θα ανοίξουν live την Τετάρτη 15 Ιουνίου, με εναν… αστεράτο σεφ-έκπληξη να έχει τον τελευταίο λόγο. Στην πορεία ως τότε, εκτός απο τη μαγευτική Τοσκάνη, Θα έχουν βάλει το χεράκι τους και παίκτες που έχουν αποχωρήσει. 

Πάνος ή Καλλιόπη; Καλλιόπη ή Πάνος; Το κορίτσι έκπληξη από τη Νάξο θα είναι άραγε η δεύτερη κατά σειρά (μετά την αγαπημένη Μαργαρίτα που κέρδισε τον τίτλο το 2021) Ελληνίδα που θα στεφθεί ή ο 28χρονος Μανιάτης «σωσίας» του Άκη θα βάλει γκολ στις καθυστερήσεις Η πολυαναμενόμενη απάντηση θα έρθει έπειτα από σειρά δοκιμασιών υψηλών απαιτήσεων σε… απαίσιο περιβάλλον όπως αυτό της ιταλικής Τοσκάνης που είδαμε!

‘Οπως βλέπουμε ήδη, κριτές, Παναγιώτης Κουμουνδούρος και Καλλιόπη Μπεζαντέ μαζί με υπέροχους ταλαντούχους σεφ βρέθηκαν στη γείτονα, σε τοπία εκπληκτικού κάλλους… Στην πραγματικότητα, δεν ξέραμε πού να πρωτοδώσουμε σημασία. Στα απέραντα αμπέλια και στη φύση της Τοσκάνης ή στις απαιτητικές δοκιμασίες; Οι ομορφιές της ιταλικής πόλης, το εμβληματικό αβαείο του Passignano η δοκιμασία στην οποία υπέβαλλε τους φιναλίστ ο μοναδικός’Ελληνας σεφ με αστέρι Μισελέν στην Ιταλία Στέλιος Σακκαλής, τα κοστούμια με άρωμα… ιταλικού σινεμά (ή μήπως… μαφίας;) που φορούν (ενίοτε τρολάροντας) οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουrσόπουλος είναι μερικά μόνο ενσταντανέ από τα τελευταία επεισόδια που μας σέρβιρε αριστοτεχνικά το «MasterChef 6» από το κανάλι του Star.

Ωστόσο, μετά τη μαγευτική Ιταλία οι φιναλίστ προσγειώθηκαν στην  ελληνική πραγματικότητα, όπου τα πράγματα αποδείχτηκαν πιο σκούρα και από το μελάνι της σουπιάς.

Γιατί; Επειδή στον  τελικό Παναγιώτης και Καλλιόπη και θα κληθούν να δημιουργήσουν ένα ολόκληρο μενού, δοκιμασία Θα «διαταχθεί» και θα επιβλεφθεί από σεφ, ξένο προφανώς του οποίου το όνομα εννοείται πως δεν αποκαλύπτουν το STAR και η παραγωγή του ριάλιτι. Εκείνο που καταφέραμε να μάθουμε είναι ότι πρόκειται για πολύ σημαντικό πρόσωπο, που χαίρει παγκοσμίου εκτίμησης στον χώρο, καθώς έχει βραβευτεί με 3 αστέρια Μισελέν παρακαλώ!