Είναι η Πωλίνα του Masterchef 7 η νέα Μπόμπαινα ή μήπως θα ήθελε να είναι η Κατερίνα Λένη.2?

Ας τα πάρουμε από την αρχή … Όταν μπήκε στον διαγωνισμό φαινόταν ένα συνεσταλμένο κορίτσι, που μετανάστευσε στην Ελλάδα για ένα καλύτερο αύριο και που κατάφερε σε τόσο μικρή ηλικία να ανοίξει ένα πετυχημένο ζαχαροπλαστείο και κατέληξε να μπει στο Master Chef για να πάει την επαγγελματική της ζωή ένα βήμα παρακάτω! Ένα κορίτσι που δυσκολευόταν να μιλήσει στα ελληνικά μιας και ακόμη (όπως έχει πει και η ίδια) δεν ξέρει να μιλάει πολύ καλά και απλά παρατηρούσε τους συμπαίκτες της. Πάντως εδώ να τονίσω ελληνικά καλά δεν ξέρει αλλά όλες τις κακές λέξεις-βρισιές τις γνωρίζει και τις παίζει στα δάχτυλα … και ο νοών νοείτω!

Η Πωλίνα δεν έμεινε μόνο στην παρατήρηση αλλά μετά από 2 εβδομάδες παραμονή στο παιχνίδι έριξε τα βέλη της προς όλες τις κατευθύνσεις, γυναίκες-άντρες όλοι μπήκαν στο ίδιο βαρέλι. Ακούσαμε ότι αυτή είναι χαζή, αυτός είναι ηλίθιος, να της πούμε όμως ότι αυτά πρώτη τα έλεγε και η Κατερίνα Λένη αλλά είχε λόγο να τα λέει και στο τέλος γέλαγε κιόλας «γελάω». Εδώ μιλάμε για μια τελείως διαφορετική περίπτωση, που ενοχλείται αν θα μπει κάποια καινούργια γυναίκα στο παιχνίδι και είναι όμορφη …

Το κακό είναι ότι πρόκειται για γυναίκα και αντί να υποστηρίζει το γυναικείο φύλο το μόνο που βρίσκει να πει για τις γυναίκες είναι αρνητικά πράγματα. Το κακό είναι όσο καλή ζαχαροπλάστης/μαγείρισσα είσαι, αυτή η ρετσινιά θα την ακολουθεί μιας και όλοι θα τη θυμούνται ως η Πωλίνα, που μισούσε τις γυναίκες. Βέβαια θα μου πεις και η αρνητική διαφήμιση μπορεί να εξελιχθεί για κάποιους σε καλό, ποτέ δεν ξέρεις.

Απλά το κακό στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι είναι νέα γυναίκα και σκέφτεται με παλαιωμένα μυαλά, που δεν βρίσκει τίποτα θετικό και πιστεύει ότι μόνο αυτή είναι καλή. Δεν είναι κακό να σκέφτεσαι τα καλύτερα για τον εαυτό σου αλλά λίγο μετριοφροσύνη δεν έβλαψε κανέναν.

Masterchef 7: Καλύτερος ο Μπόμπαινας από την Πωλίνα;

Εδώ θα φτάσουμε στο σημείο να πούμε ότι και ο μπόμπαινας ήταν πιο καλός σε σχέση με την Πωλίνα, εντάξει είχε γίνει λίγο καρικατούρα στο τέλος αλλά να βγάζει τόση χολή δεν το έκανε, είχε άλλα στραβά.
Βέβαια αυτή η συμπεριφορά που βγάζει η Πωλίνα (μπορεί να είναι και η άμυνά της, αν και αμφιβάλλω) την έχουν και άλλοι στο φετινό Master Chef όχι βέβαια στο ίδιο επίπεδο.

Το παράδοξο με τη φετινή χρονιά είναι ότι όλοι ασχολούνται με όλους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και το reality έχει πάρει φωτιά. Τις προηγούμενες χρονιές η κερδισμένη ομάδα από την ομαδική δεν είχε καμία δικαιοδοσία με την αντίπαλη ηττημένη ομάδα αλλά φέτος έχουν δώσει το δικαίωμα στην νικήτρια ομάδα να δίνει ασυλία σε έναν παίκτη!

Πονηρή η παραγωγή του Star, ξέρει τι κάνει … γιατί δε φτάνει η γκρίνια για το ποιος θα ψηφίσει ποιον αλλά δίνει ένα ακόμη τυράκι στο λαό βάζοντας όλους του παίχτες κερδισμένους – ηττημένους να τσακωθούν. Για να μην πούμε πώς κοιτάνε οι παίκτες κάθε προσθήκη νέου (παλιού) παίκτη όταν έρχεται να διαγωνιστεί, ο οποίος καλό θα ήταν να έχει ένα ματάκι – ένα ματσάκι σκόρδα και να λέει τρεις φορές το Πάτερ Ημών… η κακή ενέργεια είναι μεγάλη. Αυτή την εβδομάδα θα δούμε την Μαρίνα Ντεμολάι να διεκδικεί μια θέση στην κουζίνα του Master Chef αλλά από αυτά που γνωρίζουμε μάλλον δεν θα πάρει το εισιτήριο.

Από την άλλη η Μαρία Μπέη μιλάει συνέχεια για το Δημήτρη, λέγε λέγε η παραγωγή θα της κάνει το χατίρι και σύντομα πιστεύω θα δούμε τον Μπέλλο στο παιχνίδι και εκεί θα δούμε πάλι το τρίγωνο, Μπέλλος – Μπέη – Ηλίας. Γενικά δουλίτσα να γίνεται για να μπορούμε και εμείς να ασχολούμαστε! Στο τρίγωνο βέβαια αυτό για να γίνει καρέ περιμένω και την είσοδο της Κατερίνας Λένη. Εγώ ακόμη ελπίζω ότι θα τη δω να σπρώχνει την πόρτα του Master Chef και να διαγωνίζεται στο παιχνίδι!

 

Masterchef 7: Δείτε το τρέιλερ αφού πρώτα δείτε τη γλυκούλα Πωλίνα!