Στην άχαρη διαδικασία της ψηφοφορίας του MasterChef οδηγήθηκαν οι παίκτες της ηττημένης ομάδας από την τελευταία ομαδική δοκιμασία του διαγωνισμού στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο STAR.

Κάθε φορά μάλιστα, οι παίκτες μας εκπλήσσουν με τις συμπεριφορές τους αφού φαίνεται λες και έχουν… προηγούμενα με τους συμπαίκτες τους! Τρανό παράδειγμα ο Μάριος Λιόλιος που πριν δώσει την ψήφο του είπε βαριές κουβέντες στον Τζόναθαν Χαρτνέτ.

«Τζόναθαν, είχες καλή σαλάτα νόστιμη! Είσαι νόστιμος και ξέρεις να μαγειρεύεις αλλά για μένα δεν είσαι μάγειρας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παίκτης του MasterChef αφήνοντας τον συμπαίκτη του παγωμένο. «Δεν αναγνωρίζεις τη δουλειά σου και δεν αναγνωρίζεις τα λάθη σου».

«Ήσουν σε μια σαλάτα για δυόμιση ώρες που θα μπορούσε να είχε τελειώσει σε ένα σαραντάλεπτο» συμπλήρωσε ο Μάριος Λιόλιος για να «καρφώσει» τον έτερο παίκτη του MasterChef.

Στο επεισόδιο του MasterChef 2022, στον τάκο βρέθηκαν ο Τζόναθαν, η Ελπίδα και η Καλλιόπη.

Μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες σε Ομαδικές Δοκιμασίες, η Κόκκινη Ομάδα ηττήθηκε από την Μπλε στη νέα Ομαδική και τώρα ήρθε η πιο δύσκολη ώρα για τους παίκτες της: η ώρα της δημόσιας ψηφοφορίας για τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Η Ελπίδα, ως αρχηγός της ομάδας, όρισε τον εαυτό της πρώτη υποψήφια για αποχώρηση, ενώ την ασυλία κατάφερε να κερδίσει ο Μάριος.

Ο Γιάννος έχει ακόμα την κάρτα ασυλίας στην κατοχή του και είναι και εκείνος ασφαλής από τη διαδικασία της ψηφοφορίας. Οι τρεις τους μπορούν να ψηφίσουν αλλά δεν μπορούν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους.

Μετά την ψηφοφορία, οι τρεις παίκτες που θα μονομαχήσουν μαγειρικά για να κρατήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό είναι η Ελπίδα, ο Τζόναθαν και η Καλλιόπη.