Δώδεκα χρόνια μετά το «4», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στην τηλεόραση και στο αγαπημένο του MEGA με μια σειρά που λέγεται πως θα είναι η πιο ώριμη δουλειά του. Γυρισμένο στους μαγευτικούς Παξούς, στην Κέρκυρα, αλλά και σε κάποιες ατμοσφαιρικές τοποθεσίες της Αθήνας, σύμφωνα με τις πιο υψηλές προδιαγραφές, το «Maestro» αφηγείται ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο Ορέστης (Παπακαλιάτης), ένας καθηγητής Μουσικής, ο οποίος καταφθάνει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας, προκειμένου να στήσει ένα νέο φεστιβάλ.

Εκεί, πέρα από τη μικρή κοινωνία που δεν θα τον υποδεχθεί και με τον πιο θερμό τρόπο, Θα συναντήσει την Κλέλια (Κλέλια Ανδριολάτου) . Μια νεαρή κοπέλα που διψάει για μάθηση και δείχνει να πνίγεται στο ασφυκτικό περιβάλλον του χωριού της αφήνεται στα χέρια του και στο πάθος που πολύ γρήγορα τους κυριεύει. Η ακραία ερωτική ιστορία που θα ζήσουν αυτοί οι δύο τόσο διαφορετικοί άνθρωποι γίνεται αφορμή για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων, άρρηκτα συνδεδεμένων μεταξύ τους. Ανθρώπων που πολύ σύντομα θα γίνουν συνένοχοι σε ένα τρομερό μυστικό…

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Maestro με β’ κύκλο!

Τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων θα ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν Θα έχει σπάσει ο πολύς τουρισμός στους Παξούς.

Έπειτα από αρκετές αναβολές, η νέα σειρά που θα σκηνοθετεί και θα πρωταγωνιστεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, με τίτλο«Ο Δάσκαλος» θα βγει στον αέρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του Mega. Αποτελούμενη από εννιά επεισόδια, τα οποία το καθένα κόστισε περίπου 300.000 ευρώ, επικεντρώνεται γύρω από έναν δάσκαλο μουσικής σ’ ένα σχολείο των Επτανήσων.

Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από 11 ολόκληρα χρόνια στην Ελληνική τηλεόραση έχει ήδη ξεκινήσει και οι θαυμαστές του, που είναι πολλοί, ειλικρινά ανυπομονούν.