Δεν προλάβαμε να δούμε τον α’ κύκλο του πρώην «Δάσκαλου» και νυν «Maestro», και το MEGA, που είναι πολύ ευχαριστημένο με το αποτέλεσμα, έδωσε ήδη το πράσινο φως στον Χριστόφορο Παπακαλιάrη για να υπάρξει συνέχεια στο νέο του σίριαλ, που θα βγει στον αέρα το φθινόπωρο.

Ο δημιουργός υποδύεται τον Ορέστη, έναν δάσκαλο πιάνου που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί ατην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει από την αρχή ένα φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ακραία ερωτική ιστορία,που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.

Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και με έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει .

Η σειρά « Maestro» γυρίστηκε σε Αθήνα, Παξούς και Κέρκυρα και πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα. Πλάι στον Παπακαλιάτη θα δούμε τους Χαρούλα Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνη Μουρατίδη, Μαρίσσα Τριανrαφυλλίδου, Αντίνοο Αλμπάνη, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννη Τσορτέκη, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστη Χαλκιά, Γιώργο Μπένο, Δημήτρη Κίτσο, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη και Γιώργο Μπινιάρη.

Τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων θα ξεκινr σουν στις αρχές Σεπτεμβρίου, ότα Θα έχει σπάσει ο πολύς τουρισμέ στους Παξούς.

Έπειτα από αρκετές αναβολές, η νέα σειρά που θα σκηνοθετεί και θα πρωταγωνιστεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, με τίτλο«Ο Δάσκαλος» θα βγει στον αέρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του Mega. Αποτελούμενη από εννιά επεισόδια, τα οποία το καθένα κόστισε περίπου 300.000 ευρώ, επικεντρώνεται γύρω από έναν δάσκαλο μουσικής σ’ ένα σχολείο των Επτανήσων.

Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη επιστροφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από 11 ολόκληρα χρόνια στην Ελληνική τηλεόραση έχει ήδη ξεκινήσει και οι θαυμαστές του, που είναι πολλοί, ειλικρινά ανυπομονούν.