Στο τρίτο επεισόδιο της σειράς Maestro είδαμε αλήθειες να ξεδιπλώνονται και λόγια που δύσκολα μπορούν να ειπωθούν. Είδαμε όμως και μία σκηνή που κατάφερε να… ξεχωρίσει αλλά και να αναστατώσει τους χρήστες του Twitter όταν η πικραμένη αλλά και απογοητευμένη Κλέλια, ζήτησε τη βοήθεια του δασκάλου αφού είχε μία δύσκολη μέρα με σκληρές αποκαλύψεις.

Η κοπέλα πήγε στο σπίτι του Ορέστη στη σειρά του MEGA όταν εκείνος προσπαθούσε να βρει μία κατάλληλη μελωδία για να συνοδεύσει το κομμάτι του. Εκείνη τότε του προτείνει να πάνε να την ανακαλύψουν μαζί στο σχολείο. Εκείνος τότε φαντάζεται, αν κι αυτό το μαθαίνουμε σε δεύτερο χρόνο, ότι οι δύο τους βρίσκονται ερωτικά μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας. Στην πραγματικότητα βέβαια ήταν μία εξαιρετικά άρτια γυρισμένη σκηνή που μόνο σαν πίνακα ζωγραφικής θα μπορούσε να το παρομοιάσει κανείς!

Η Χάρις Αλεξίου από την άλλη σε ρόλο αφηγήτριας παραλλήλισε τον έρωτα της Κλέλιας και του Ορέστη με τον δικό της χαμένο έρωτα. Ο Ορέστης από την πλευρά του προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει την Κλέλια, όμως τα αισθήματά του για εκείνη είναι τόσο ανεξέλεγκτα που δεν μπορεί.

Τελικά βέβαια, μιας και ο Ορέστης δεν είχε τα κλειδιά της αίθουσας, η εικόνα αποτυπώθηκε μόνο στο μυαλό του και εμάς στην ψυχή μας…

Η αλήθεια είναι πως και αυτό το επεισόδιο μέσα σε λίγα λεπτά από την έναρξή του κατάφερε και έγινε πρώτο trend στο twitter. Τόσο η αφήγηση με την καταπληκτική φωνή της Χαρούλας Αλεξίου αλλά και η ερωτική σκηνή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη με την Κλέλια Ανδριολάτου συνέβαλαν τα μέγιστα σε αυτό.

Maestro: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Η Άννα αντιμέτωπη με την αλήθεια-Πως θα αντιδράσει ο Δημήτρης

Aδιανόητο: Πόσα λεφτά θα πάρει ο Πέδρο Μαρτίνς!

Γλυκάνισος: Η Ανθή κλέβεται με τον Νικήτα-Στρατής και Ραζάν ξαναπροσπαθούν