Η τηλεόραση φοράει τα καλοκαιρινά της με το Star να κρατά την καθημερινή σειρά του καναλιού «Τρία μίλια» που διαρκώs ανεβαίνει σε τηλεθέαση, όπως και το Cash or Trash και «οι 100». Αυτές θα συνεχιστούν έωs και την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, ενώ όλες οι ζωντανές εκπομπές Θα ολοκληρωθούν στις 8/7. Όμωs και αργότερα το STAR δεν θα απογοητεύσει το πιστό του κοινό και κυρίωs τους λιλιπούτειουs τηλεθεατέs που καθημερινά Θα αρχίζουν την ημέρα τους με μια σειρά ξεχωριστών κινουμένων σχεδίων που ξέρουν και αγαπούν. Οσο η ώρα περνάει, Θα παίρνουν τη Θέση τους στο πρόγραμμα και κάποιεs ξένεs σειρέs, ενώ το απόγευμα Θα προβάλλονται σε επανάληψη τα πετυχημένα « Shopping Star» και ο « Τροχός της τύχηs». Τη θέση τηs στο καλοκαιρινό πρόγραμμα θα βρει και η « Elif», η οποία έχει μετακομίσει σε (πολύ) πρωινή ώρα, όμωs οι υπεύθυνοι προγράμματοs σκέφτονται να την επαναφέρουν στην απογευματινή ζώνη.

Τι και αν το Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα κατεβάσει ρολά στις αρχέs του Ιούλη; Το κανάλι ξέρει πώς Θα κρατήσει το κοινό του. Με πετυχημένα σίριαλ του παρελθόντοs όπωs «Ερωταs με επιδότηση ΟΓΑ» και «Εντιμότατοι κερατάδεs» και φυσικά ενημέρωση. Η δημοσιογραφική ομάδα του καναλιού Θα συσπειρωθεί προκειμένου να δημιουργήσει μια ενημερωτική infotaiment εκπομπή άρτια, η οποία με σεβασμό προ τον τηλεθεατή Θα μεταδίδει τις εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο. Και τα απογεύματα Θα είναι γεμάτα όμωs στον ALPHA με ελλη-νικέs σειρέs που θα μεταδοθούν σε επανάληψη, όπωs «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Το σόι σου» αλλά και ελληνικό κινηματογράφο.

Και αν τα άλλα κανάλια σάs έχουν απογοητεύσει μέχρι στιγμήs με τα προγράμματά τουs στην τηλεόραση σε ό,τι αφορά στην ψυχαγωγία, να σας ενημερώσουμε πωs το ΟΡΕΝ εκτόs από το «Κόκκινο ποτάμι» που έχει ήδη ξεκινήσει να μεταδίδεται σε επανάλψη κάθε Κυριακή και μάλιστα με διπλό επεισόδιο, Θα συνεχίσει κανονικά τα «Ποιοs είναι πρωινιάτικα;» και «Open weekend» για όλο τον Ιούλιο. Τον Αύγουστο όμωs που οι εκπομπέs αυτές θα τερματιστούν, θα συνεχίσει καθημερινά και τα Σαββατοκύριακα το «Ωρα Ελλάδος» με όλα τα νέα τηs επικαιρότηταs. Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτέs οι γραμμέs δεν έχουν αποφασίσει ποιος Θα αναλάβει την παρουσίαση. Ωστόσο, το κανάλι τηρώνταsτην παράδοση και των άλλων ετών, δεν Θα μπορούσε να μη δώσει έμφαση στον ελληνικό και τον ξένο κινηματογράφο που το κοινό τιμά.