Στο κάδρο των ανατροπών και των μετακινήσεων μπαίνει η πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ, όπου σήμανε συναγερμός σε δύο μέτωπα για «σπάσιμο» των τηλεοπτικών διδύμων. Πρώτο μέτωπο «ανοίγει» στη ζώνη 10-13 του Σαββατοκύριακου όπου υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να αποχωρήσει ο Δημήτρης Καμπουράκης. Ο δημοσιογράφος δέχθηκε πρόταση να πολιτευτεί με τη Ν.Δ. στο νομό Χανίων και αν τελικά πει το «ναι» (όπως είναι το επικρατέστερο σενάριο) ο ΣΚΑΪ θα χρειαστεί να καλύψει το κενό. Σύφωνα με τον έως τώρα σχεδιασμό, η παρτενέρ του Δημήτρη Καμπουράκη, Λένα Φλυτζάνη, στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» φέρεται να παραμένει αμετακίνητη στη ζώνη 10-13 του σαββατοκύριακου ως κεντρικό πρόσωπο. Ωστόσο ήδη έχει ξεκινήσει αναζήτηση για το πρόσωπο που θα σταθεί στο πλευρό της αλλά και για την ομάδα που θα τους πλαισιώνει.

Και ενώ για τα Σαββατοκύριακα ο συναγερμός παραμένει ενεργός, τις καθημερινές φαίνεται ότι οι σειρήνες που ήχησαν κοπάζουν. Θα αποχωρήσει η Μαρία Αναστασοπούλου για άλλα «λιμάνια»;

Η συμπαρουσιάστρια του Δημήτρη Οικονόμου στην εκπομπή «Σήμερα» δέχτηκε κρούση από αντίπαλο κανάλι για να μετακινηθεί εκεί ενώ για τον σκοπό αυτό, έγινε και ραντεβού. Την ίδια στιγμή στο στρατόπεδο του ΣΚΑΪ υπήρξαν σκέψεις για προσθήκη και τρίτου ατόμου στο «Σήμερα» στο πλευρό του τηλεοπτικού διδύμου Δημήτρη Οικονόμου-Μαρίας Αναστασοπούλου, γεγονός που θα άλλαζε τις ισορροπίες στην εκπομπή. Πού οδηγούν όμως αυτές οι διεργασίες; Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Μαρία Αναστασοπούλου φέρεται να μην ενδίδει στην πρόταση αντίπαλου καναλιού και να παραμένει στον ΣΚΑΪ ενώ και το σενάριο προσθήκης τρίτου προσώπου στο πάνελ του «Σήμερα», φαίνεται για την ώρα να απομακρύνεται.