Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχαιρέτησε την εκπομπή του ΣΚΑΪ, Κάτι Ξαναψήνεται αφού ολοκλήρωσε τον κύκλο της.

Η εκπομπή μαγειρικής του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου φιλοξένησε 160 διαγωνιζόμενους που μοιράστηκαν με τους τηλεθεατές τις γνώσεις τους στη μαγειρική. Στα 170 επεισόδια προβολής του, εκτός από μοναδικές στιγμές με την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τους παίκτες πρόσφερε και σε 39 νικητές, έπαθλα συνολικής αξίας, 85.000 ευρώ.

Το επεισόδιο που προβλήθηκε την Παρασκευή (27/5) ήταν το τελευταίο και αφού ολοκληρώθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε ένα βίντεο με την ομάδα του «Κάτι ξαναψήνεται» να χαιρετά και έγραψε τις δικές της σκέψεις για αυτή τη φετινή τηλεοπτική της διαδρομή.

«Θα μπορούσα να γράφω σειρές ατελείωτες, αλλά δεν ξέρω αν θα είχε νόημα. Οι στιγμές άλλωστε και τα συναισθήματα δεν χωράνε σε λέξεις. Ήταν μια τόσο γεμάτη χρονιά με τόσα διαφορετικά συναισθήματα, το κυριότερο όμως για μένα είναι ότι ένιωσα ότι ήρθαμε πιο κοντά από ποτέ.
Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα, για τη θέση που μου δώσατε καθημερινά στη ζωή σας.

Μετά από τόσα χρόνια με έχετε καταλάβει, τι πειραχτήρι είμαι, πόσο αυθόρμητα και καλοπροαίρετα εκφράζομαι και θέλω να πιστεύω ότι αντιλαμβάνεστε και την αίσθηση του χιούμορ μου όταν λέω ότι ανακάλυψα μαζί σας περιοχές που δεν ήξερα ότι υπάρχουν ότι είναι μια έκφραση υπερβολής ότι πήγαμε σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπιτικό. Γι’ αυτό άλλωστε με όλους τους ανθρώπους που πέρασαν από το “Κάτι Ξαναψήνεται” γίναμε και μια παρέα.

Σας αγαπώ, σας εύχομαι καλό καλοκαίρι μέσα από την καρδιά μου και εις το επανιδείν», ανέφερε στο μήνυμά της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.