Κατερίνα Καινούργιου: Τι απαντά για την εγκυμοσύνη της σε πεντάδυμα! Η παρουσιάστρια του ALPHA, Κατερίνα Καινούργιου είναι από τις προσωπικότητες εκείνες που δεν κρύβουν εύκολα ζητήματα που την αφορούν και την απασχολούν. Όλοι γνωρίζουν τους δεσμούς της, όλοι και τους χωρισμούς της!

Ξέρουμε ποιοι είναι οι κολλητοί της και με ποιους έχει κόντρες είτε «άτυπες» είτε σχεδόν δημόσιες! Επειδή προφανώς, όπως και οι περισσότεροι της δημοσιογραφικής πιάτσας, έχει φάει αρκετά χτυπήματα από όσους πίστευαν ότι μπορούσαν να ασκούν εξουσία για πάντα, θέλει να είναι όσο πιο ξεκάθαρη και ειλικρινής για όσα της συμβαίνουν.

Επιπλέον η παρουσιάστρια έχει μιλήσει επίσης δημόσια και για τη διαδικασία που έχει υποστεί με την κατάψυξη ωραρίων προκειμένου να γίνει μητέρα. Αυτό όμως, που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά την «εγκυμοσύνη» της σε πεντάδυμα, ξεπερνά και την πιο αρρωστημένη φαντασία!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Κατερίνα έμεινε έγκυος σε πεντάδυμα και τα… έχασε! Μάλιστα, η ίδια η παρουσιάστρια μίλησε για τα αποκυήματα φαντασίας ορισμένων δημοσιογράφων και είπε πώς σκοπεύει να κινηθεί και αν προχωρήσει σε μηνύσεις.

Δείτε τις αναρτήσεις που έκανε η παρουσιάστρια μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram.

Καινούργιου

Καινούργιου

Καινούργιου

Καινούργιου

«Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω απ’ τα νεύρα μου ή απ’ τα γέλια με αυτά τα αίσχη που διαβάζω, αλήθεια», έγραψε στο instagram η Κατερίνα και σε άλλο instastory σημείωσε: «Και να μην παρεξηγηθώ, ο τίτλος αυτός ήταν εξώφυλλο θλιβερής φυλλάδας που κυκλοφορούσε το καλοκαίρι».

Η παρουσιάστρια του ALPHA, Κατερίνα Καινούργιου κατάφερε να πάρει την πρωτιά στην πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Τόσο η ψυχαγωγία όσο και η ενημέρωση διασταύρωσαν τα ξίφη τους και «νικήτρια» και μάλιστα με διαφορά, ήταν η ψυχαγωγία!

 

Όλες οι ειδήσεις

Ιωάννα Μαλέσκου: Δυσάρεστη εξέλιξη-Τέλος η τηλεόραση

La Casa De Papel: Δεν φαντάζεστε πώς είναι σήμερα η Τόκιο!

Χωρισμός-σοκ στην ελληνική σόουμπιζ!