Νικόλας και Χριστόφορος είναι στα μαχαίρια, ο Μηνάς έχει συλληφθεί στη σειρά Κάνε ότι Κοιμάσαι και η Βικτώρια κρύβεται, την ώρα που η Ζωή πρέπει να αποφασίσει τι Θα κάνει με όσα γνωρίζει και αφορούν τον Στράτο.

Η Αννα νιώθει -και πλέον είναι- ασφαλής, όμως το σοκ που έχει πάθει από την απαγωγή είναι, μεγαλο και δεν μπορεί να το ξεπεράσει τόσο εύκολα. Την ίδια στιγμή, ο Νικόλας αισθάνεται πως η υπομονή του έχει εξαντληθεί και οι σχέσεις του με τον Χριστόφορο οξύνονται, αφού οι δυο τους δεν φαίνεται να συμφωνούν πια σε τίποτα. Στο μεταξύ, η δικηγόρος (Ντόρα Μακρυγιάννη) του Μηνά μένει προσηλωμένη στο στόχο της και είναι σίγουρη πως θα τον πετύχει. Όσο για τη Ζωή, συνεχίζει να βασανίζεται από αναμνήσεις που αφορούν τον Στράτο και παίρνει μια απόφαση για την οποία δεν είναι καθόλου σίγουρη. Η Βικτόρια, από την πλευρά της. προσπαθεί να κρυφτεί, μιας που νιώθει ότι κάθε μέρα κινδυνεύει όλο και περισσότερο να τη βρουν.

Μπορεί ο Μηνάς να έχει συλληφθεί, όμως ο Μιχάλης κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος και σκέφτεται αν πρέπει να τη βοηθήσει ή όχι. Ο ίδιος ο Μηνάς ζητά συγγνώμη από την Άννα για όσα έκανε, όμως δεν την πείθει. Και η Ζωή συνεχίζει να μην είναι σίγουρη για την απόφασή της, οπότε δεν ξέρει αν πρέπει να τη μοιραστεί με κάποιον ή να παραμείνει σιωπηλή…

Κάνε ότι κοιμάσαι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς της ΕΡΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η απάντηση για την 3η σεζον

«Μπαμ» Μαρινάκη με άλλον Βραζιλιάνο για αντι-Μαρσέλο!

Σοφία Χατζηπαντελή – Δημήτρης Σκουλός: Σε αυτό το παιχνίδι πάνε ως κριτές