Ανατροπές στον προγραμματισμό των καναλιών σχετικά με την πρωινή ζώνη φέρνει ο μεγάλος ανταγωνισμός.  Κάποιες celebrities έπρεπε να διακόψουν νωρίς τις διακοπές τους.

Οι «βιαστικοί» συμπαρασύρουν και τους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα να μετακινείται σιγά-σιγά νωρίτερα η έναρξη της σεζόν και για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Σας έχουμε ενημερώσει για το τι θα δούμε τη νέα σεζόν στις τηλεοπτικές εκπομπές.

Η αλλαγή αφορά τον προγραμματισμό του Alpha, που ενώ αρχικά σχεδίαζε να βγει στον αέρα στις 12 Σεπτεμβρίου, τελικά ακολουθώντας το παράδειγμα του Mega, μετακινεί το σημείο εκκίνησης τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Για να μην αφήσουν ελεύθερο το πεδίο στην Ελεονώρα Μελέτη και στη Δανάη Μπάρκα, τη συγκεκριμένη μέρα θα πει την πρώτη «καλημέρα» της σεζόν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με σύσσωμη την ομάδα της, καθώς και η Κατερίνα Καινούργιου με ανανεωμένο πάνελ.

Το νήμα της πρωινής ψυχαγωγίας θα «κόψει» πρώτο το OPEN στις 29 Αυγούστου με την επαναφορά της Μπέτυς Μαγγίρα και της Ελένης Τσολάκη τα Σαββατοκύριακα.

MediaΤιme – Όλα τα τελευταία νέα

Ανατρεπτικό show στον Alpha – Κάθε φορά και νέος παρουσιαστής;

Masterchef: Απίστευτη αλλαγή για παίκτρια – Δεν θα την αναγνωρίσετε!

Πέτρος Πολυχρονίδης: Αυτή είναι η νέα του σύντροφος – Διακοπές μαζί με τα παιδιά του