Ο Παύλος υπόσχεται στη Λεϊλά να τη βοηθήσει να πάρει την κόρη της πίσω. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος του ΑΝΤ1  όλα θα ανατραπούν, όταν θα καταλάβει ότι η κόρη της είναι το παιδί που θέλει να υιοθετήσει η Αλίκη. Ο Αχιλλέαs επιστρέφει στον Χρήστο κλειστό το φάκελο με τα αποτελέσματα του DΝΑ του Μάνου, κρύβοντάς του ότι ο ίδιος τα έχει δει. Ο Νικήταs προσεγγίζει τον Κωνσταντίνο, προκειμένου να βοηθήσει τη Λήδα να βρει τι τη συνδέει τελικά με αυτόν τον άνθρωπο. Η Ελένη σοκάρεται απ’ την ομολογία του Ιάσονα.

 

Ο Παύλος αντιμετωπίζει δίλημμα. Δεν ξέρει αν θα μιλήσει στην Αλίκη για την επιστροφή της μητέρας της Αζίζα. Η Αλίκη όμως το μαθαίνει. Έχει μια συνάντηση που θα τη σοκάρει και θα ανατρέψει για άλλη μια φορά τη ζωή της. Η ξαφνική επίσκεψη της Λεϊλά την τρελαίνει και ζητάει τη βοήθεια του Χρήστου. Οι πληροφορίες που παίρνει για αυτή τη γυναίκα την ανησυχούν ακόμη περισσότερο. Όταν μαθαίνει ότι ο Παύλος γνώριζε ήδη για την επιστροφή της, συγκρούεται μαζί του, αλλά έχει να αντιμετωπίσει και την Αζίζα που δείχνει να μην την εμπιστεύεται πια.

Ήλιος: Στέφανος και Μάνος το ίδιο πρόσωπο

Ο Χρήστος είναι πολύ κοντά στο να πιάσει τη σπείρα που κρύβεται πίσω από τη διάρρηξη στο σπίτι του. Ένα μήνυμα που παίρνει, όμως, τον κάνει να διστάζει. Ανησυχεί για την ασφάλεια της Σοφίας. Η Εύα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Μάνο. Νομίζοντας ότι είναι ο Στέφανος, κάνει κάτι που Θα την οδηγήσει στην αστυνομία. Η Αθηνά ακούει τυχαία τον Αχιλλέα να κάνει μια αποκάλυψη στον Χρήστο. Μετά το πρώτο σοκ που επιβεβαιώνει τους φόβους της, αποφασίζει να αντιμετωπίσει κατά μέτωπο το χειρότερο εφιάλτη της. Σίγουροι πια και η Ελπίδα με τον Χρήστο, ότι ο Μάνος και ο Στέφανος είναι το ίδιο πρόσωπο. Έτσι του ζητούν επίσημα να κάνει τεστ DΝΑ. Η αντίδρασή του θα τους προκαλέσει πολλά ερωτηματικά. Οι αποκαλύψεις για τον Μάνο διαδέχονται η μία την άλλη, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή .

Ο Νικήτας, μετά την τυχαία συνάντησή του με τον Κωνσταντίνο, αποφασίζει να μην πει τίποτα στη Λήδα και να τον συναντήσει μόνος του δείχνοντάς του το βιβλίο της Μαρίας με την αφιέρωσή του. Η Λήδα, πάλι, δυσκολεύεται να αποφασίσει αν θα συναντήσει ή όχι τον Κωνσταντίνο, ενώ η συμπεριφορά της αρχίζει να προβληματίζει τον Αντώνη.