Η δραματική σειρά εποχής Οι Ψυχοκόρες που έκλεισε τον πρώτο της κύκλο στο 20ό επεισόδιο, βγαίνει και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα με νέα επεισόδια στον ΑΝΤΙ + την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου.

Ύστερα από δύο μήνες, ο δεύτερος κύκλος επιστρέφει σε κανονική ροή, με δύο επεισόδια κάθε Παρασκευή, ενώ θα υπάρξει και τρίτος κύκλος σύμφωνα με το Tv24. Το μεγάλο φινάλε θα γραφτεί στο 60ό επεισόδιο, οπότε θα κλείσει η ιστορία των τεσσάρων αδελφών. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ελεύθερη τηλεόραση του ΑΝΤ 1 δεν αποκλείεται να ρίξει στον ανταγωνισμό τη σειρά μετά το Πάσχα.
Στο μεταξύ όλα είναι έτοιμα για το Masterchef 2024 μιας και 0 διαγωνισμός μαγειρικής επιστρέφει στο STAR στις 15 Ιανουαρίου φέροντας νέες εκπλήξεις στις κουζίνες.

Οι φετινές συμμετοχές των νέων μαγείρων ξεπέρασαν τις 5.000. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φετινός νικητής πρόκειται να κερδίσει 70.000 ευρώ και εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας αξίας 30.000 ευρώ, ενώ ο διαγωνιζόμενος που θα βρεθεί στη δεύτερη θέση Θα κερδίσει… 30.000 ευρώ.

Παράλληλα, τα ποσά που θα μοιραστούν στους νικητές των τεστ δημιουργικότητας κάθε εβδομάδας, καθώς και στον νικητή του Silver Award θα αγγίξουν επίσης το ποσό των 30.000 ευρώ.

 

Οι Ψυχοκόρες: Δείτε το επίσημο τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Το Προξενιό της Ιουλίας: Τα όσα συμβούν θα διαλύσουν την Ιουλία-Άλλος άνθρωπος ο Προβιός!

H χωριάτισσα που γουστάρει να σκαρφαλώνει σε μεγάλα Monster truck VIDEO

Η Παραλία: Ανατροπή με τον Χάρι-Αυτά που μαθαίνει για τη μητέρα του τον σοκάρουν!